23948sdkhjf

Ajcon fordobler bestyrelse som led i ny vækststrategi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S

Det er planer om en kommende ekspansion og et ønske om at fremtidssikre virksomheden, der ligger til grund for, at Ajcon A/S i maj har udvidet bestyrelsen med hele tre nye medlemmer.

Ajcon A/S har netop offentliggjort en større udvidelse af virksomhedens bestyrelse, der går fra tre til seks medlemmer. De tre nye medlemmer skal tilføre nye kræfter og kompetencer til den eksisterende bestyrelse.

Med udvidelsen ønsker Ajcon A/S at styrke virksomheden på sigt og forberede den til en ekspansion over en kommende årrække med henblik på fortsat at kunne bevare en førende position på markedet.

De nytiltrådte bestyrelsesmedlemmer er Jan Gerber, John Funch og Jan Larsen, der alle kommer med mangeårig erfaring fra branchen og dermed et godt branchekendskab. Hvert af de tre nye medlemmer er nøje udvalgt og tilfører bestyrelsen nye, centrale kompetencer. Derudover besidder de den nødvendige organisatoriske erfaring, der skal være med til at sikre videreførelsen af virksomheden samt imødekomme fremtidens markedsudvikling.

De tre eksisterende bestyrelsesmedlemmer har været mange år i Ajcon A/S, og de kender derfor virksomheden særdeles godt. I kombination med de tre nye medlemmer danner den nye bestyrelse således et stærkt fundament for virksomhedens fortsatte udvikling.

Pr. 1. maj 2019 består den samlede bestyrelse af:

Børge R. Madsen (Formand)
Michael R. Skovgaard
Anna-Else Reisenhus
Jan Gerber
John Funch
Jan Larsen

Direktionen i Ajcon A/S forbliver uændret:

Christian Wihrs, Adm. Direktør og medejer
Anna-Else Reisenhus, Økonomidirektør

For yderligere oplysninger om bestyrelsesudvidelsen kontakt:

Anna-Else Reisenhus, Økonomidirektør
Telefon: 7943 5225 
Mail: aer@ajcon.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S

Hjulmagervej 8
7100 Vejle
Danmark
Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S

Send til en kollega

0.094