23948sdkhjf

BASF ansætter ny Performance Flooring konsulent

| Medlemsnyhed | Indrykket af BASF A/S

BASF's Master Builders Solutions afdeling udvider salgsteamet for gulvløsninger


BASF har ansat Mathias Lindgreen som account manager for Performance Flooring i den danske Master Builders Solutions afdeling. Mathias kommer fra stålvarebranchen, hvor han gennem flere år har arbejdet for Schöller Stål ApS med salg af trapper, rækværker og andre stålkonstruktioner. Han har også i en periode haft sit eget firma, Nordic Steel Design, som var specialiseret i rådgivning, produktion og projektledelse omkring specialfremstillede løsninger i design-stål til fx flagship-stores, hoteller m.m.

Hos BASF kommer Mathias primært til at beskæftige sig med salg af MasterTop fugefrie gulve deriblandt dekorative, polyuretanbaserede komfortgulve til fx kontorer, skoler, butikker og epoxybaserede industrigulve.

Mathias udtaler: "Jeg glæder mig at til at arbejde i gulvbranchen og ser frem til de nye udfordringer med at vejlede både gulvlæggere og arkitekter. Specielt er jeg ret begejstret for BASF's unikke nyskabelse nemlig de fugefrie lyddæmpende MasterTop 1327-20dB gulve. De er fordelagtige for rumakustikken, men samtidig også en gevinst for gulvlæggerne, der undgår tungt og tidskrævende arbejde med traditionelle støjdæmpende gummimåtter."

Læs mere og find Mathias Lindgreens kontaktoplysninger på www.master-builders-solutions.basf.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
BASF A/S

Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Danmark
BASF A/S

Send til en kollega

0.147