23948sdkhjf

Udnyt lager kvadratmeter og undgå tunge løft

| Medlemsnyhed | Indrykket af HYDRO-CON Elevator A/S

Har du et loft eller kælderrum som du ikke helt får udnyttet optimalt fordi adgangen er for ringe? Så kunne en godstrappelift måske være løsningen.

Udfordringen for butikker i ældre storby ejendomme

Mange ældre bygninger i storebyer så som København og Århus har diverse forretninger og kiosker i stueetagen på gadeplan. Disse butikkers eneste mulighed for lageropbevaring er i kælderen, som oftest ikke er hensigtsmæssig i forhold til adgang eller tunge løft. Her kan en godstrappelift være en kæmpe fordel, og åbne op for muligheden for fuld udnyttelse af lager kvadratmeterne. 

Trappeliftens fordele
En godstrappelift har adskillige fordele så som at den er en meget mere økonomisk investering end eksempelvis en elevator. Desuden bevares trappens fulde funktion, da trappelift laddet er lige til at klappe op langs væggen. Ikke mindst skåner man sin egen og sit personales ryg. Trappelifte kan fåes til person-, gods- eller renovationstransport, og i forskellige mål, og løftekapaciteter.

Video af snævert lager i indre by med trappelift

Se videoen til højre, fra en kiosk på Gammeltorv i København, hvor det reelt ikke ville være muligt at udnytte lager lokalerne uden trappeliften.

Læs den fudelde artikle om godstrappeliften her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
HYDRO-CON Elevator A/S

Stæremosen 70
3250 Gilleleje
Danmark
HYDRO-CON Elevator A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.135