23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fleksible og robuste svejsekabler til industrien

Modstandsdygtige overfor lys, kemikalier og mekanisk stress

Svejsekabler anvendes som elektrodekabel til svejseudstyr og lignende og er særligt velegnede til svejserobotter og -automater i industrien. Derfor er de meget fleksible med lille bøjeradius. 

De kan anvendes til både fast og fleksibel installation under ekstreme temperaturer, i tørre eller fugtige miljøer inden- og udendørs. Kablerne er komplekse og ekstremt modstandsdygtige overfor lys, kemikalier og mekaniske påvirkninger.

Kablerne er enten godkendt i henhold til VDE og <HAR> eller MSHA samt CSA certficeret og ETL listed. 

Download vores Svejsekatalog her find alle vores kabler på vores danske eller koncern hjemmeside.

ARCOFLEX H01N2-D 100 V
Velegnet til håndholdt 100 V elektroder og tilslutning til den sekundære side af svejsetrans- formatorer, hvor kablerne udsættes for store mekaniske belastninger. Også egnet til lavspændings strømforsyning (fx batteribanker). 

FLEXIPREN H01N2-E  300 V
Velegnet til håndholdte 100 V elektroder og tilslutning til den sekundære side af svejsetransformatorer, hvor kablerne udsættes for store mekaniske belastninger. Også egnet til lavspændings strømforsyning.
> Datablad

ARCOFLEX  ANTON 100 V
Velegnet til håndholdte 100 V elektroder og tilslutning til den sekundære side af svejsetrans- formatorer, hvor kablerne udsættes for store mekaniske belastninger. Også egnet til lavspændings strømforsyning (fx batteribanker). Godkendt i henhold til VDE og HAR.

WELDFLEX 450/750 V
Fleksibelt og brandhæmmet kabel til strømforsyning af svejseudstyr, hvor der kræves høj modstand mod mekanisk stress. Egnet til indendørs applikation i tørre og fugtige miljøer.
 
AUTO-FLEX 360° 600 V
Svejserobot kabel med 360 ° ledretning.  Det benytter en unik kobberleder snoning og en lille og reduceret diameter til at overskride selv den mest ekstreme bøjeradius i et transgun-svejsetræk.   Godkendt i henhold til CSA, MSHA og ETL listed.

INDUSTRITE WELDING 600 V
Halogenfrit kabel designet og fremstillet til brug i svejsning og øvrige fleksibel installationer. Egnet til miljøer hvor der forekommer brand, slid, kemikalier, fugt, slag og ekstreme temperaturer. Godkendt i henhold til CSA, MSHA og ETL listed.

Bemærk, at vi som kabelproducent udelukkende sælger og leverer større partier. Dog besidder vi kompetencer og know-how til både at vejlede samt specialdesign kabler efter dine specifikationer og behov.

Kontakt vores sælges Kim Laursen for en snak på mobil 6039 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com for forespørgsler.

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Send til en kollega

0.063