23948sdkhjf

Fleksible og robuste svejsekabler til industrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

Modstandsdygtige overfor lys, kemikalier og mekanisk stress

Svejsekabler anvendes som elektrodekabel til svejseudstyr og lignende og er særligt velegnede til svejserobotter og -automater i industrien. Derfor er de meget fleksible med lille bøjeradius. 

De kan anvendes til både fast og fleksibel installation under ekstreme temperaturer, i tørre eller fugtige miljøer inden- og udendørs. Kablerne er komplekse og ekstremt modstandsdygtige overfor lys, kemikalier og mekaniske påvirkninger.

Kablerne er enten godkendt i henhold til VDE og <HAR> eller MSHA samt CSA certficeret og ETL listed. 

Download vores Svejsekatalog her find alle vores kabler på vores danske eller koncern hjemmeside.

ARCOFLEX H01N2-D 100 V
Velegnet til håndholdt 100 V elektroder og tilslutning til den sekundære side af svejsetrans- formatorer, hvor kablerne udsættes for store mekaniske belastninger. Også egnet til lavspændings strømforsyning (fx batteribanker). 

FLEXIPREN H01N2-E  300 V
Velegnet til håndholdte 100 V elektroder og tilslutning til den sekundære side af svejsetransformatorer, hvor kablerne udsættes for store mekaniske belastninger. Også egnet til lavspændings strømforsyning.
> Datablad

ARCOFLEX  ANTON 100 V
Velegnet til håndholdte 100 V elektroder og tilslutning til den sekundære side af svejsetrans- formatorer, hvor kablerne udsættes for store mekaniske belastninger. Også egnet til lavspændings strømforsyning (fx batteribanker). Godkendt i henhold til VDE og HAR.

WELDFLEX 450/750 V
Fleksibelt og brandhæmmet kabel til strømforsyning af svejseudstyr, hvor der kræves høj modstand mod mekanisk stress. Egnet til indendørs applikation i tørre og fugtige miljøer.
 
AUTO-FLEX 360° 600 V
Svejserobot kabel med 360 ° ledretning.  Det benytter en unik kobberleder snoning og en lille og reduceret diameter til at overskride selv den mest ekstreme bøjeradius i et transgun-svejsetræk.   Godkendt i henhold til CSA, MSHA og ETL listed.

INDUSTRITE WELDING 600 V
Halogenfrit kabel designet og fremstillet til brug i svejsning og øvrige fleksibel installationer. Egnet til miljøer hvor der forekommer brand, slid, kemikalier, fugt, slag og ekstreme temperaturer. Godkendt i henhold til CSA, MSHA og ETL listed.

Bemærk, at vi som kabelproducent udelukkende sælger og leverer større partier. Dog besidder vi kompetencer og know-how til både at vejlede samt specialdesign kabler efter dine specifikationer og behov.

Kontakt vores sælges Kim Laursen for en snak på mobil 6039 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com for forespørgsler.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Send til en kollega

0.135