23948sdkhjf

Stort tillykke til 30 nyuddannede kloakmestre fra Learnmark Horsens!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Learnmark Horsens

Der var 30 til eksamen på kloakmesteruddannelsen, 30 bestod. Det betyder en dumpeprocent på 0, og det er et exceptionelt flot resultat!

Der var stor glæde hos de 30 nyuddannede kloakmestre, der efter at have tegnet, beregnet, dimensioneret, terpet lovstof og meget mere gennem de seneste 7 måneder, bestod den teoretiske del af kloakmestereksamen og fik overrakt eksamensbevis ondag den 26. juni 2019.

Der var 30 til eksamen på kloakmesteruddannelsen, 30 bestod. Det betyder en dumpeprocent på 0, og det er et exceptionelt flot resultat!

Den veloverståede eksamen blev fejret behørigt med skål og taler på Learnmark Horsens med følgeskab af familie, arbejdsgivere og venner, og i alt var cirka 50 festklædte mennesker samlet til højtideligheden.

De fleste af de nyuddannede kloakmestre havde bestået den praktiske del af uddannelsen i forvejen, og dem, der ikke har taget den praktiske del endnu, kan tage den på Learnmark Horsens i sommerugerne 30, 31 og 32, 2019.

En stor del af eksaminanderne har deltaget på uddannelsen via fjernundervisning, som har været praktiseret på Learnmark Horsens gennem de seneste 8 sæsoner. Her transmitteres undervisningen hver mandag og torsdag aften direkte fra klasseværelset i Horsens, og den løsning er for mange den eneste mulighed for at efteruddanne sig.

På billedet ses fra venstre:
Kristoffer Kristensen, underviser
Anders Kidmose Jensen
Emil Xenius Friis Koppitz
Benjamin Morthorst Nielsen
Brian Kofoed
Mathias Juul Poulsen
Kristian Rassing Mortensen
Kenny Vestergaard Aaskov
Jacob Knutsson
Henning Regnvald Hansen
Peter Christensen
Jacob Leonhard Thomsen
Finn Smidt Rasmussen
Jacob Kjærside Nielsen
Thomas Rasmussen
Maik Christiansen Nielsen
Ander Hougaard Loft Sørensen
Brian Stenholt Møller
Jesper Grauballe
Uffé Andre Linnebjerg Ranch
Arie Jacobus de Groot
Thomas Pøl Kjems Holland, underviser


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Learnmark Horsens

Learnmark Efteruddannelse
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark
Learnmark Horsens

Send til en kollega

0.179