23948sdkhjf

Her er håndværkernes foretrukne kassebiler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Når man er håndværker, har man, som bekendt, en hel del specifikationer, krav og ønsker i forhold til at vælge, hvilken bil man skal køre i på arbejdet.

Der er nogen, som foretrækker et mærke, og andre der kun kører i et andet. Rigtig mange bilmærker har i dag en varebil, som er henvendt til det byggende segment. Der er med andre ord kamp i bilbranchen, om at få flest mulige håndværkere til at købe lige præcis deres biler. Bjarne Nielsen biler er forhandler af en lang række forskellige bilmærker, og har med mere end 30 års erfaring et unikt kendskab til, hvilke modeller som foretrækkes af håndværkerne. 

For det er nemlig ikke bare et spørgsmål om det skal være en Ford, en Mercedes eller en Peugeot. Der er meget mere, der spiller ind, når håndværkere vælger biler til arbejdspladsen. Det handler i høj grad også om komfort, rummelighed og kræfter. Her kommer tre af de mest foretrukne kassebil.

Ford Transit er stadig populær
Transitten er en absolut klassiker indenfor varebiler. Kassebilen er særlig på grund af dens enorme rummelighed og plads til alt, hvad man kan forestille sig. De nyeste modeller af Ford Transit er også udstyret med et intelligent firehjulstræk, som ikke alene er genialt, men også skaber tryghed i ustabile vejrforhold. Ford Transit er også et populært valg, fordi dens front kan indrettes til et mobilt kontor. Der er rigtig mange virkeligt kreative funktioner i transitten, som gør den istand til at fungere som et rullende kontor, der er klar til brug når som helst. Det er dog den store rummelighed, som er Fords helt store es i ærmet. For Transitten er en af de højeste kassebiler på markedet med 11,3 m3 i højden, hvorimod den gennemsnitlige kassebil kun har 10 m3 fra tag til bund. Derudover er væggene i de nyeste modeller gjort endnu mere lodrette, så bilen nu kan rumme endnu mere.

Mercedes Vito er på fremmarch
En anden model, som i øjeblikket er populær,, er Mercedes’ bud på en kassebil - Vito. Med en omskrivning af Jens Brixtoftes - “Video, Video” - kører Mercedes i øjeblikket på Vitoen, og tilbyder håndværkere at blive “Vito-man”. Med Mercedes Vito er det funktionalitet der er i højsædet. Mercedes spiller på, at en kasse bil skal kunne bruges når som helst og hvor som helst, hvilket er Vitos store force. Derfor kommer mange af Mercedes Vito-modeller med en god portion ekstraudstyr, man kan have fornøjelsen af. Kabinen er rummelig og funktionel, hvilket gør den i stand til at kunne fungere som mobil arbejdsplads i alle situationer. Derudover er kabinen udstyret med ergonomiske sæder, der støtter ryg og lænden, hvilket er ekstremt vigtigt for folk i håndværksfaget. Afhængig af, hvor rummelig man ønsker Mercedes Vito, kommer den i tre forskellige længder, og man er dermed sikret en rummelig kassebil til formålet. 

Der er fart på salget af kassebiler i disse år, og det skam ikke kun Ford og Mercedes, der har vind i sejlene. Andre populære kassebiler i håndværksbranchen er blandt Peugeot Partner og VW Transporter.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.12