23948sdkhjf

Global montage valgte at investere i laserskære

| Medlemsnyhed | Indrykket af Global Montage ApS

At skære eller at ikke skære ? - Hos Global montage vi har valgt at skære ned på underleveradøre og op for egenproduktionen.

- Hos Global montage har vi valgt at investere laser, fordi der stadig komme mere og mere laserskæring i vores egen produktion, alle vores laserskæreopgaver har tidligere været skåret ud af huset. Så ved at holde det i firmaet kan vi sænke vores produktionstider og opnår endnu større fleksibilitet, i vores egen produktion og få bragt produktionstiden ned til gavn for vores kunder fortæller Andreas Riggelsen indehaver af Global Montage.

Det er også samtidig en god mulighed for at udvide forretningen og skabe konkurrence på markedet indenfor laserskæring i Storkøbenhavns området:

- Det er da også meningen, at vores laserskære også skal skære opgaver ud af huset – men det ikke et must, og det gør jo bare investeringen endnu sundere for os, siger han.

Den nye laserskære er den sidste tunge investering for at fuldende pakken i smedevirksomheden, og hele startede med langsomme underleverandører og svingene priser, en løsning der ikke var holdbar. Derfor har vi i Global montage opkøbt maskiner til vi kunne klare os selv. Det giver tryghed for i vores udviklings afdeling og styr på produktionsomkostningerne.

- Lige nu er sommertravlheden over os, mens vores laser bare levere hver gang, er medarbejderne så småt begyndt deres ferie turnus. Men takket være vores nye laser afdeling skal vi ikke bekymre os om leverancerne udefra, fortæller Andreas Riggelsen.

Læs også:  Vores Orbital svejser sikre kvaliteten

Større investeringsrunde sikre egenproduktionen
Laserskæreren har åbnet nye døre til gamle firmaer, som før har brugt os til mindre opgaver, her har vi nu kunne levere både laser og bukning fra vores maskiner. Da vi i tidligere investeringsrunde gik på jagt efter CNC bukke maskine.

- for et par år siden år siden importerer vi CNC bukkemaskine og var derfor kun afhængig af laserskæring udefra, men dette har også været svært til tider at vente på, da vores kunder i mange tilfælde har for travlt til at vente på 3. part produktion. Så derfor er det med stor glæde for os at vores laser bare kører.

Hvad angår bearbejdning med en CNC-fræser eller CNC-drejebænk har vi så godt et netværk af solide firmaer at det aldrig kommer på tale, vi er jo også ”kun smede”, siger Andreas med et smil.

Vores næste mål er lasersvejsning, vi kan dog godt udføre mindre svejsninger med laser, men mange nye muligheder ligger for døren, så lige nu afsøges mulighederne kun.

Virksomheden har blandt andet kunder pharma- og den kemiske industri, samt showbizz, og med det brede spænde af opgaver kræves omstillings færdigheder og hurtige føder for over hele linjen er der efterspørgsel efter os som underleverandør.

Mere om: Global Montage

Laserskæring, Orbital svejsning, rustfri montage, certifikatsvejsning  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Global Montage ApS

Banemarksvej 54
2605 Brøndby
Danmark
Global Montage ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.158