23948sdkhjf

Kondition.dk guider dig til den bedste havetrampolin

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Sommer, sol og varme er lig med havetrampoliner i rigtig mange familier.

Der findes næsten ikke noget bedre end at se børn og barnlige sjæle hoppe, springe og tumle rundt på en trampolin på en varm sommerdag. Kontition.dk har som fokus at hjælpe dig forbedre din kondition, sundhed og kost. I denne guide hjælper vi dig til at finde den bedste havetrampolin til mange timers motion, leg og hygge i haven til både børn og voksne. Det er nemlig ikke kun leg, trampoliner egner sig til. Det er også en meget udbredt motionsform, da det kombinerer sjov og fysisk aktivitet, hvor pulsen kan komme op.

Valget af trampolin er vigtigt
Mange tænker ikke nærmere over, hvilken trampolin det præcist skal være, der skal stå i deres have. Trampoliner fås fra de helt billige i det lokale super- eller byggemarked til de helt dyre, og det kan være svært at gennemskue, hvorfor man skal købe den dyre frem for den billigere. Ligesom med alle andre investeringer, er det dog vigtigt, at det ikke er en hvilken som helst trampolin, familien vælger at sætte pengene i. Det kan nemlig hævne sig i det lange løb.

Hvordan vælger du den rette trampolin til jeres familie?
For at vælge den rette trampolin til jeres behov, kan du med fordel skele til de forskellige tests, der er lavet indenfor netop havetrampoliner. Det handler nemlig langtfra kun om forskel på pris og kvalitet, men i særdeleshed i lige så høj grad om sikkerhed.

Ulykker på trampoliner grundet ringe sikkerhed er stigende, og hvert år sker der flere tusinde ulykker under den vilde leg. Det er alt fra fjedre, der springer til faldulykker grundet ustabile sikkerhedsnet og lignende.

Både en stor svensk trampolin test samt bl.andt andet Vores Børn herhjemme har Berg trampoliner som topscorer. Brandet er kendt i store dele af verden for deres store fokus på sikkerhed og kvalitet. Det kommer man ikke sovende til. Berg har en lang række forskellige havetrampoliner, som alle vidner om stort fokus på sikkerhed og kvalitet til fornuftige priser. Især Berg Favorit er, som navnet antyder, en klar favorit. Den fås i flere størrelser og kan enten stå på sine solide ben eller graves ned for øget sikkerhed. Den bløde kant kombineret med et slidstærkt sikkerhedsnet sikrer, at ingen kommer til skade under de mange timers leg, trampolinen lover.

Med en Berg trampolin får du en trampolin med stramme fjedre, slidstærk hoppedug og et finmasket og holdbart sikkerhedsnet. Dette giver en eminent hoppekontrol, sikkerhed både på og udenfor trampolinen samt et møbel, der holder år efter år. Det er trampoliner, som kan holde til at blive brugt i flere sæsoner uden at risikere ulykker grundet dårlige fjedre, huller i hoppedugen eller manglende kantpuder. Tværtimod skal du blot vælge den rette størrelse, sikre at den står et egnet sted og derefter nyde den mange år frem.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109