23948sdkhjf

Areo Undergulve A/S leverer gulve fra bund til top i Frederikssunds ”største hundehus”

| Medlemsnyhed | Indrykket af Areo A/S

Undergulve og Designgulve til innovativt nybyggeri i Frederikssund.

Hundehuset er navnet på 18 lejeboliger, hvor det er et krav, at lejerne har hund. Ideen til byggeriet er opstået, fordi det kan være vanskeligt for hundeejere at få en lejebolig i området. Samtidig vil det give beboerne noget de kan have tilfælles. Planen er, at konceptet skal brede sig til andre byer.

Hundevenlig indretning
Alt i forbindelse med indretningen af udendørsarealerne og lejlighederne er tilrettelagt efter, at lejerne har hund. Det kræver, at gulvene i boligerne er slidstærke og rengøringsvenlige.

Lyddæmpende og isolerende undergulve
Areo Undergulve A/S opbygger undergulvene af skumbeton, lyddug (Scan Underlay) og Ronasil 1030.
Skumbeton og Ronasil 1030 bliver udlagt på stedet ved hjælp af pumpebil.

Skumbeton er en cementbaseret fyldmasse med en tilsat skumgenerator. Skumbetonen er velegnet til etageejendomme, fordi det er lyddæmpende, isolerende og har en lavere vægt på ca. 600 kg pr. m3.
Oven på skumbetonen lægger Areo Undergulve A/S en lyddug (Scan Underlay), som effektivt reducerer trinlyde, lyde og vibrationer i etageejendomme. Den er produceret af genbrugsgummi og kan anvendes i svanemærkede byggerier.
Ronasil 1030 er selvnivellerende og gør gulvfladen klar til andre gulvbelægninger.

Unikke Designgulve
Areo Undergulve A/S udfører Designgulve for at imødekomme kravet til hundevenlige gulve. Designgulve er lavet af tyndpuds, som bliver udlagt på stedet ved hjælp af pumpebil.
Areo Coating forsegler overfladen med en transparent to-lags topcoat i stedet for en egentlig gulvbelægning. Gulvene er slidstærke, nemme at vedligeholde og kan indfarves i forskellige gråtoner og naturfarver. Designgulve er unikke, har en rustik overflade og et stilrent visuelt udtryk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Areo A/S

Ellerupvej 34
8883 Gjern
Danmark
Areo A/S

Send til en kollega

0.128