23948sdkhjf

Få en god nattesøvn med hjælp fra senge-testeren.dk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

En ordentligt nattesøvn er vigtig for os.

”Du skal skifte madrassen ud minimum hvert 10. år”, ”din madras er vigtig for, hvor god din søvn bliver”, ”en dårlig madras er dårligt for dit helbred” … Du hører det alle steder. Hvor vigtig madrassen er for din søvn, dit helbred og dit generelle velvære, men alligevel venter mange med at skifte madrassen, til smerter og ubehag melder sig. Selv til den tid, glemmer mange ofte det, der er under madrassen. Sengestellet. Som i alle andre henseender er fundamentet mindst lige så vigtigt for det gode resultat i den sidste ende. Er sengestellet dårligt, hjælper en ny god madras ikke fuldt ud.

Forbrugerguiden senge-testeren.dk hjælper dig med gode råd, guides og tests, så du kan få en god søvn. Vi ved, det kan være svært at navigere i de mange råd og vejledninger, der findes, så vi ønsker at hjælpe dig til at træffe det bedste valg. I denne guide hjælper vi dig med at finde ud af, om dit sengestel bør udskiftes og eventuelt til hvad.

Hvornår skal sengestellet skiftes?
Det generelle råd om, at madrassen bør skiftes ud ca. hver 7.-10. år, er der generel enighed om. Hvornår sengestellet trænger til udskiftning, er der ikke lige så stor klarhed over.

Der er nogle forskellige tegn, du kan holde øje med i forhold til hvornår, det er på tide at overveje en udskiftning af sengestellet. Oplever du, at sengen knirker, når du vender dig, eller at din madras flytter sig, kan det være tegn på, at du kunne have gavn af at kigge efter et nyt fundament. Det samme gør sig gældende, hvis du oplever smerter eller ikke kan finde en god stilling at ligge i. I helt grelle tilfælde kan lameller og andre trækomponenter knække, ligesom der for ståldele kan ske træthedsbrud.

Ligesom du kender det fra madrassen, er der stor forskel på materialer, komfort og kvalitet kontra pris. Ofte hænger levetid og pris sammen, så det kan godt betale sig at kigge sig for. En god sengeramme støtter madrassen, så den ligger fast og stabilt, uanset hvordan du vender og drejer dig. Gode kvalitetsmaterialer belønner sig både i komfort, udseende og levetid.

Hvordan finder du det rette sengestel?
Senge-testeren.dk guider dig til at finde det bedste sengestel til dit behov. Ønsker du et tidløst lyst design, der passer ind i ethvert hjem, er der eksempelvis sengerammen fra Style, der desuden kan indstilles i to forskellige højder afhængig af, hvor højt eller lavt du ønsker at ligge, og hvorvidt du ønsker at have opbevaringsmuligheder under sengen. Ønsker du tværtimod et møbel med personlighed, kan du eksempelvis vælge sengestellet fra Messina i kernebøg, som bringer naturen et skridt tættere på. Sengestellet er desuden bygget op af skuffer, så du nemt og bekvemt kan opbevare sengetøj, puder mv. under sengen.

Om du er til den minimalistiske stil, har behov for meget opbevaring eller ønsker et sengestel, der giver mulighed for elevation, er der et sengestel, der passer til præcis det behov og ønske. Ved ikke kun at fokusere på en god madras, men også et sengestel i god kvalitet, sikrer du en god nattesøvn mange år fremover.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.125