23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Find ud af om dit byggeri er universelt designet

Tag enkeltmoduler af Master i Universelt Design og Tilgængelighed

Master i Universelt Design og Tilgængelighed er en fleksibel efteruddannelse, der styrker dine kompetencer inden for arkitektur, design, indretning og byplanlægning. Uddannelsen retter sig bl.a. mod arkitekter, bygningsingeniører, bygningskonstruktører og ergoterapeuter m.fl., der har det til fælles, at de interesserer sig for at sikre alle en ligeværdig adgang til bygninger og det offentlige rum. Uddannelsen foregår i København og er tilrettelagt som et deltidsstudie, så det er muligt at gennemføre den ved siden af et fuldtidsarbejde. Med denne masteruddannelse har du muligheden for at blive en af Nordens første specialister i universelt design og tilgængelighed i byggeriet.

Modul 1 er det første af i alt 8 moduler på Master i Universelt Design og Tilgængelighed, som kan tages samlet eller enkeltvis.

På modul 1 sættes der fokus på international lovgivning og konventioners betydning for byggeriets konkrete udformning. Du lærer at skelne mellem universelt design og tilgængelighed i byggeriet, og hvad det betyder for byggeriets udformning. Desuden undersøger vi, hvilken betydning både dansk og international lovgivning har for din praksis. Derved bliver både du og din arbejdsplads kompetente og konkurrencedygtige på universelt design og tilgængelighed.

Du får:

  • En historisk og faglig introduktion til begreberne
  • Kendskab til dansk og international lovgivning og konventioner
  • Viden om international forskning, udvikling og erfaringer
  • Overblik over byggefaglige udfordringer og muligheder.


Praktisk information
Modul 1 består af fem seminardage og giver 5 ECTS-point.

Tid: 11.-13. september og 3.-4. oktober 2019.
Sted: Aalborg Universitet København, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.
Pris: 9.000 kr. ekskl. moms.

Læs mere og søg om optagelse her

Anvisninger.dk
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29102384
P nummer: 1017491810

Send til en kollega

0.063