23948sdkhjf

Ny specialudviklet elevator til modul og pavillonbyggeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af HYDRO-CON Elevator A/S

HYDRO-CON A/S har udviklet på deres udendørselevator således at den nu fås med maskinrumsløs skaktkonstruktion som ikke behøver indbinding til bygning eller altanrepos - men som kan stå fuldstændig fritstående!

I en årrække har HYDRO-CON A/S haft fokus på udvikling af vores udendørs elevator løsning.

Alle materialer, mekanik og elektronik tåler placering udendørs i det til tider hårde Skadinaviske klima. Skakten kan leveres ikke kun i en selvbærende maskinrumsløs konstruktion, men også i en udgave der ikke behøver indbinding til bygning eller altanrepos - men som kan stå fuldstændig fritstående! Dette er en speciel fordel når der leveres til modul- og pavillonbyggeri eller andre typer lette bygninger der ikke nødvendigvis kan optage kræfter fra elevatortårnet.

Yderligere har vi nedskåret montagetiden med 80%!

Som noget unikt i branchen kan vi præmontere anlægget som en komplet enhed på vores fabrik og levere elevatoranlægget til opstilling eller indkraning som en populært sagt fiks og færdig "drop-and-go" enhed. Det skaber ikke kun åbent lyse minimale gener på ofte trange og travle byggepladser, men også forbedredet muligheder for at øge kvaliteten og nedbringe risikoen for fejl og driftsstop efter idriftsættelse, ved at forbedre mulighederne for kvalitetetskontrol inden afsendelse af det færdige anlæg. 

Læs mere om vores produkt udvikling her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
HYDRO-CON Elevator A/S

Stæremosen 70
3250 Gilleleje
Danmark
HYDRO-CON Elevator A/S

Billeder & videoer

Udendørs elevator til modul og pavillonbyggeri | HYDRO-CON A/S

Send til en kollega

0.127