23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny bog: TRÆ 75 Træspær - Valg, opstilling og afstivning

Træspær anvendes i stort omfang i tagkonstruktioner. Der er typisk tale om meget slanke konstruktionselementer, som har stor styrke i forhold til materialeforbrug, forudsat at de afstives korrekt.

Træinformation har netop udgivet håndbogen TRÆ 75 Træspær - Valg, opstilling og afstivning. Formålet med TRÆ 75 Træspær er at bidrage til, at tagkonstruktionerne specificeres og udføres korrekt, ikke mindst afstives korrekt på tværs af spærene.

TRÆ 75 beskriver i detaljer, hvorledes afstivningen af tagkonstruktioner kan udføres enten med gitterbjælker og skråafstivning af trækbånd eller med pladebeklædning lagt direkte på spærene eller på taglægterne. Håndbogen giver grundlaget for valg og bestilling af spær. Mulighederne for udvekslinger og sammenskæringer i en tagkonstruktion beskrives.

Desuden behandler bogen anvendelse af træbjælker til bjælkespær og bjælkelag. For tagkonstruktioner på store bygninger (bygningslængde over 24 meter eller spærhovedlængde over 10 meter) bør i stedet benyttes TRÆhåndbogen, TRÆ 73 Tagkonstruktioner med store spær.

Medlemseksemplar
Hvis din virksomhed er medlem af Træinformation, får I automatisk tilsendt TRÆ 75, og I kan allerede nu læse bogen online på træinfo.dk sammen med de øvrige TRÆhåndbøger. Hvis du melder din virksomhed ind inden udgangen af juli 2019, sender vi TRÆ 75 håndbogen til dig uden beregning sammen med en medlemspakke på 5 TRÆhåndbøger efter eget valg.
> Læs mere om medlemsfordelene

Køb TRÆ 75 Træspær
Du kan læse mere om TRÆ 75 i Træinformations webshop. Prisen er 278 kr. for medlemmer og 398 kr., hvis du ikke er medlem. Priserne er ekskl. moms.

> Læs mere og køb TRÆ 75 Træspær i Træinformations webshop

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57009012
P nummer: 1002056252

Kontaktperson

Maria Nielsen
Salg og kommunikationsansvarlig
+45 45280333 mn@traeinfo.dk

Send til en kollega

0.062