23948sdkhjf

Klima – Fake News eller Cool Business?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

I fremtiden bliver bæredygtighed et helt centralt begreb, når vi snakker boliger. I 2018 blev der indgået en energiaftale i Folketinget med en bred politisk opbakning

I energiaftalen blev der bl.a. afsat 200 mio. til energibesparelser i bygninger, heriblandt genindførsel af en støtteordning til udskiftning af oliefyr. Samtidig er elafgiften faldet med yderligere 15% såfremt man har eksempelvis har en varmepumpe som primær varmekilde i sin bolig, hvilket for forbrugeren betyder en betydelig rabat svarende til 78 øre/kwh, på den el man i husstanden bruger over 4000 kwh. Alt dette gør at klimaløsninger bliver stadig mere attraktive for forbrugeren og dermed bliver en mere og mere interessant indtjeningskilde for installatøren.

I et hus med varmepumpe, sammenlignet med et hus med oliefyr, vil kunderne opleve en besparelse på op til 60%. Derfor kan mange husejere drage stor fordel af at få skiftet deres oliefyr til en varmepumpe. Ca. 230.000 boliger havde i 2018 Oliefyr som varmekilde. Yderligere ca. 400.000 boliger opvarmes med et gasfyr. De politiske vinde går mod at Danmark skal være fri for fossile brændsler – olie og naturgas, til opvarmning  i 2035.

Dermed er der et kæmpe potentiale for klimainstallatør-virksomheder i nærmeste fremtid. Hos Brødrene Dahl har de fokus på at hjælpe med at vækste og udvikle deres kunders forretninger. Derfor har de oprettet et Klima-kompetence-center. Klima-kompetencecenteret er bemandet med medarbejdere som har ekspertise indenfor Klima-løsninger og som kan give sparring og vejledning til kunderne. Per Thomsen, Project Manager Klima hos Brødrene Dahl fortæller: ”I vores Klima-kompetencecenter har vi samlet eksperter indenfor teknisk support og vejledning indenfor boligventilation og vedvarende energiløsninger med mulighed for dokumentation, tegninger mm. Vi kan se et kæmpe forretningspotentiale for de installatører som aktivt tager ”Klimainstallatøren” på sig, og det potentiale vil vi gerne understøtte.

Du kan læse mere om Brødrene Dahls Klima-kompetencecenter og to Klimacentre på bd.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.129