23948sdkhjf

Lille luftdyse med stor effekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Effektiv luftdyse til applikationer med begrænset plads

Case:
Små luftdyser kan også være effektive i store applikationer, med begrænset plads. Et svensk firma i papirindustrien kunne reducere støjniveauet, øge effektiviteten og forbedre kvaliteten af ​​applikationen ved at installere luftdysen SILVENT X01.

Applikation:
Oprulning af papirbaner, hvor der blev brugt trykluft til at holde papirbanen på plads.

Udfordring:
Der blev brugt en kombination af åbne rør og forskellige luftdyser, hvilket skabte et højt lydniveau for de operatører, der arbejdede tæt på maskinen. Løsningen klarede ikke vibrationerne i maskinen, hvilket slog dyserne i stykker. Dette havde meget negativ effekt på både kvaliteten og effektiviteten.

Løsning:
Det svenske selskab i papirindustrien valgte at erstatte de åbne rør med flere SILVENT X01 luftdyser. SILVENT X01 er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør dyserne mere holdbare over for vibrationerne i rullemaskinen. Specialteknologien i Silvents luftdyser sænkede også støjniveauet markant. Operatørerne, der arbejder tæt på maskinen, oplevede et stort fald i lyden, selv uden at foretage nogen lydniveaumålinger. Installationen bidrog også til optimal brug af trykluft, hvilket forbedrede både kvaliteten og effektiviteten ​.

Resultat med luftdysen X01
- Sænket lydniveau
- Forbedret kvalitet i ​​applikationen
- Øget effektivitet

Pro One kampagnen
Vores kampagne på den effektive og støjsvage Pro One blæsepistol, hvor du kan spare 40% (360 kr.) løber til 20. juni.

Læs mere om alle fordelene og bestil Pro One til kampagnepris her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.109