23948sdkhjf

CC Gulve leverer tavleramme og kraftgulv til Kølecentral Vest i CPH

| Medlemsnyhed | Indrykket af Charles Christensen A/S

CC Gulve har igennem mange år specialiseret sig i installationsgulve og tavlerammer til serverrum, datacentre m.v.

Forespørgslen lød: Kan I levere og opsætte en underkonstruktion til en eltavle som er ca. 12,5 meter lang og 0,85m dyb? Tavlens samlede vægt er 12.500 kg fordelt over hele længden…

Tavlen har i forvejen en sokkel som den står på, men skal hæves yderligere 1500 mm fra eksisterende støbt gulv. Dette skal ske for at kabelføring kan laves under tavlen/ EDB gulv.

Svaret var selvfølgelig JA, da det netop er en af CC Gulve’s specialer.

Når vi udfører tavlerammer forhører vi os altid om der er planlagt EDB-gulv (kraftgulv) som gulvløsning i rummet. Rammer og EDB-gulv kan nemlig med fordel kombineres, da rammer og gulv udføres med samme typer af profiler, dog i forskellige højder, og dermed kan sammenboltes til én samlet konstruktion.

Det endte også med at blive løsningen her. Underkonstruktionen til tavlen er udført for Titech Electric A/S og tilhørende kraftgulv er udført for Østermark Entreprenørforretning A/S.

Kraftgulvskonstruktionen, som består af særligt kraftige justerbare støtteben, hvorpå der fastboltes langsgående CS-profiler, som understøtter alle pladekanter, giver mulighed for lidt større fleksibilitet i placeringen af støttebenene uden for modulnettet, f.eks. ved den lokale forsænkning i gulv til el-tracé). Der monteres tværgående profiler med 60 cm afstand.

Gulvfliserne er spånpladebaserede med en beskyttende alu-folie på bagsiden og en standard antistatisk vinylbelægning på toppen.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om vores løsninger til serverrum, kV-stationer m.v.

se vores løsninger her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Charles Christensen A/S

Marielundvej 46D, st.
2730 Herlev
Danmark
Charles Christensen A/S

Billeder & videoer

Tavlen vejer 12.500 kgGulvpladerne er spånpladebaserede og med fabriksapplikeret vinyl på toppenKraftgulve er den rigtige løsning, når der er mange installationer under gulv.Et kraftgulv muliggør fleksibilitet i placering af støttebenGulvene kan monteres i højder op til 2000 mmCC Gulve producerer selv tavlerammerne på mål på værksted og monterer i hele DK

Send til en kollega

0.127