23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indeklima – hovedpine eller indtægtskilde?

En bolig skal have god udluftning. Ellers bliver luften usund, hvilket på sigt kan føre til helbredsproblemer som hovedpine og allergi. Og medføre fugtproblemer i boligen.

Mange nyere boliger oplever problemer med kondens i vinduerne og tung luft – særligt i boliger bygget i de sene 90’ere og op gennem 00’erne.

Derudover oplever rigtig mange i visse perioder temperaturer i boligen langt over det ønskede niveau med deraf følgende beklagelser og reklamationer på vvs-installationer der ‘ikke virker’ – også i nye huse på trods af krav om minimering af perioder med overtemperatur.

Her er et ventilationsanlæg med varmegenvinding eller en ventilationsvarmepumpe derfor en god idé.

Meget små varmetab, køling og indeklima bliver i nær fremtid områder, der stiller nye krav til installationer og installatøren. Krav som Brødrene Dahl har fokus på at hjælpe deres kunder med at imødekomme. Hos Brødrene Dahl har man derfor samlet kompetencer indenfor Klima i kompetencecenteret, hvor kunderne kan få sparring, vejledning og teknisk support.

Per Thomsen, som er Project Manager for Klima hos Brødrene Dahl fortæller: ”Nye tendenser og regler giver nye muligheder, men måske skal der også forretningsmæssigt tilpasses – hos Brødrene Dahl vil vi gerne understøtte udviklingen i vores kunders forretninger – og det kan vi tilbyde i vores kompetencecenter  for Klima.” Per Thomsen fortsætter: ”Vi kan se et stort potentiale for den professionelle installatør indenfor Klima-området. Derfor er det også naturligt for os at have et øget fokus på dette, så vi kan tilbyde vores kunder den helt rigtige sparring.”

Brødrene Dahls Kompetencenter indenfor Klima ligger i Horsens. Derudover har Brødrene Dahl to ”Klimacentre” i Næstved og Horsens – showrooms med hands-on klimaløsningen, samt eksterne sælgere som er eksperter i Klima fordelt over hele Danmark. Så der altid mulighed for at få den rigtige sparring.

Brødrene Dahl A/S
Park Allé 370
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81822514

Kontaktperson

SK
Sinne Kold
Marketingchef
+45 30596837 sinkol@bd.dk

Send til en kollega

0.062