23948sdkhjf

Learning from Las Vegas

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Norden var stærkt repræsenteret på GRAPHISOFT Key Client Conference med key notes fra JUUL FROST Arkitekter og Lilljewall, samt deltagelse af Link Arkitektur, Constructa og CG Jensen.  

Reimagine! var undertitlen på årets GRAPHISOFTs Key Client Conference, der løb af stablen primo juni på Caesars Palace i Las Vegas. Titlen dækker over behovet for at gentænke måden byggeriets parter arbejder – og ikke mindst samarbejder – på. 

Stærkt nordisk islæt
Årets keynote speakers kom fra lande som Filippinerne, Japan, Tyskland, USA, England, Chile og Spanien. I år var Norden ligeledes stærkt repræsenteret med Kristen Broberg, partner og BIM Manager, og André Agi, arkitekt, fra den store svenske tegnestue Liljewall, og Morten Bilde, associeret partner og BIM-specialist hos JUUL | FROST Arkitekter. Derudover deltog Link Arkitektur, Constructa og CG Jensen ligeledes i de tre dages BIM-herligheder.   
 
Verdenspremiere på ARCHICAD 23
Udover at dele BIM viden på tværs af landsgrænser og fagdiscipliner er GRAPHISOFT Key Client Conference stedet, hvor de løfter sløret for, hvad der er lige på trapperne i GRAPHISOFTS BIM-univers. I år var verdenspremieren på ARCHICAD 23 en af de store nyheder, og den nye version byder under sloganet ”BIM in an Instant” på masser af nye funktioner. 

Øget tværfagligt samarbejde og forbedret integration med Solibri
Tidligere har ARCHICAD i høj grad henvendt sig til arkitekter, men masser af ingeniører og entreprenører benytter allerede ARCHICAD, ligesom der ikke er tvivl om, at GRAPHISOFT for hver ny version af ARCHICAD gør det lettere for ingeniører og multidisciplinære tegnestuer at benytte ARCHICAD. Udover optimerede muligheder for samarbejde på tværs omfatter nyhederne blandt andet forbedret generel performance, fornyet Solibri integration og mulighed for at segmentere søjler og bjælker, så det bliver langt lettere at modellere præfabrikerede konstruktioner.  

SE VIDEO fra verdenspremieren på ARCHICAD 23  

Undrer du dig over sammenhængen mellem en vimpel-svingende gymnast og ARCHICAD, så er forklaringen, at det er et russisk dansecenter, der pryder ARCHICAD 23’s startskærm.
 
LÆS MERE om Irina Viner-Usmanova Rhythmic Gymnastics Center 

Download prøveversion
BIM Equitys Thomas Graabæk var med i Las Vegas og har skrevet et blogindlæg, hvor han deler sine første tanker om ARCHICAD 23 og konferencen. Du får del i hans refleksioner her >>

Har du fået lyst til at komme i gang med ARCHICAD 23, må du væbne dig med tålmodughed, da den nye version formentlig først bliver frigivet til download i september. Indtil da kan du downloade en 30 dages test-version af ARCHICAD her >> 
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.157