23948sdkhjf

Mød Brødrene Dahl på Rørcenterdagene

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

Brødrene Dahl, der er specialist inden for Vand & afløb, værktøj og klimaløsninger, melder klar til Rørcenterdagene, når messen løber af stablen den 19.- 20. juni.

Det bliver med et særligt fokus på forretningsoptimering og det gode samarbejde, hvor kundernes behov er i centrum.

Det er 17. gang at Rørcenterdagene bliver afholdt i Taastrup på Gregersensvej 9. Messen er mødestedet for fagfolk i vand- og afløbsbranchen og er en målrettet specialmesse, hvor det forventes at 4000 besøgende vil lægge vejen forbi.

Mellem kl. 10-16 står Brødrene Dahl klar til at byde på en kop kaffe og softice, hvor det er muligt at komme i dialog med kompetente fagfolk om de services Brødrene Dahl kan tilbyde. På standen kan du teste dine evner til at opnå fuldtræffere med styrke - og måske vinde Brødrene Dahls egen gin. 

Tag et kig ind i den virtuelle verden
Som noget nyt har Brødrene Dahl udviklet en 360 graders film, der gør det muligt, at se hvordan vi sikrer en høj leveringssikkerhed og samtidig håndterer varer korrekt, inden de bliver leveret. Her kan du med egne øjne opleve logistikcenteret i Randers.

”Vi gør løbende meget for at holde os i førersædet i forhold til kloakmestrene, og på Rørcenterdagene har vi i år særlig fokus på vores brede butiksnet med kloakkompetencer, gode relationer til kunden samt brugervenlige e-handels- og logistikløsninger. Vi ser frem til Rørcenterdagene og ser det som en mulighed for at få en snak med interesserede fagfolk om både produkter og tendenser inden for branchen”, siger Flemming Nielsen salgsdirektør i Brødrene Dahl, og understreger at han ser frem til en god snak med kunderne.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.157