23948sdkhjf

DIAP bliver guldpartner på The Smart Company under hi-messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af hi Tech & Industry Scandinavia

Når hi Tech & Industry Scandinavia fra 1.-3. oktober åbner dørene i MCH Messecenter Herning, bliver det med DIAP som guldpartner på det helt nye messeområde 'The Smart Company 2019', som stiller skarpt på Industri 4.0.

DIAP by Eltronic Data Intelligence er guldpartner, når hi Tech & Industry Scandinavia til efteråret byder inden for i det nye, store messeområde 'The Smart Company 2019', som stiller skarpt på ny teknologi og digital produktion. Som guldpartner lægger DIAP blandt andet navn til konference- og sceneområdet - DIAP Smart Stage - der danner ramme om unik vidensdeling gennem et stærkt internationalt konferenceprogram.

- Vi har valgt at deltage som guldpartner på hi-messen, fordi vores markedsledende DIAP-platform og vision passer perfekt ind i hele konceptet omkring The Smart Company. DIAP er en komplet løsning, som kommunikerer og opsamler data på tværs af PLC'er, sensorer og robotter, og som indeholder flere softwareapplikationer til analyse og visualisering af data. Det giver virksomhederne mulighed for at komme i gang med digitalisering, uanset hvilket automatiseringsniveau de befinder sig på. Vi deltager på messen sammen med flere af vores distributører, fordi vi tror på, at sparring og samarbejde på tværs af virksomheder er nødvendig for at kunne sprede budskabet om digitalisering. Og digitalisering er den eneste rigtige vej at gå, hvis vi ønsker at bringe dansk industri op på næste niveau og styrke den globale konkurrenceevne, siger Jesper Rantala, Vice President i DIAP by Eltronic Data Intelligence, og tilføjer:

- Udover digitalisering af produktionen giver DIAP virksomhederne mulighed for at arbejde konkret med opfyldelsen af FN's 17 verdensmål og gøre industriel produktion mere bæredygtigt. Det glæder vi os til at kunne fortælle mere om på messen.

Industri 4.0 i teaterform
Der er utallige teknologier på markedet, og The Smart Company samler den nyeste af slagsen inden for digitalisering af produktionsprocesser under ét tag og demonstrerer fordelene ved at integrere teknologi i virksomheden. Det sker blandt andet i The Smart Company Live Theatre, hvor besøgende kan hente værdifuld hands-on-viden og se, hvordan forskellige digitale løsninger fungerer i praksis. Samtidig bliver det muligt at følge et produkt og dets digitale tvilling helt fra idé til færdigt produkt.

Besøgende kan se frem til at finde løsninger på fem konkrete fagområder, som tilsammen giver et fyldestgørende perspektiv på teknologiens mange muligheder. De dedikerede fagområder er som følger: 'Automatisk datafangst', 'Dataanalyse, opfølgning og overvågning', 'Integration med virksomhedens it-systemer', 'Avancerede dataanalyser', og 'The Smart Company'.

- Vi glæder os meget til at kunne præsentere DIAP som guldpartner på hi-messen og til, hvad de og områdets andre udstillere vil fremvise af innovative og digitale løsninger til virksomheders fremtidige produktion. Digitaliseringen er med til at sætte dagsorden i et samfund, som hele tiden stiller nye krav og skaber nye behov, og vi ser derfor frem til at kunne dele den nyeste viden med de mange besøgende, siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning.

Tre tætpakkede dage
The Smart Company bliver skabt i samarbejde med AIM Denmark og RFID i Danmark og kan opleves under hele hi-messen, som finder sted 1.-3. oktober i MCH Messecenter Herning. Messen byder på tre tætpakkede dage med de førende virksomheder og aktører inden for teknologi og industri.

Besøgende kan foruden et væld af produktnyheder glæde sig til at opleve en række arrangementer under messen, såsom tech-eventen Technomania, vindmølleindustriens vind-event Wind Energy Denmark samt fødevarekonkurrencen International Food Contest.

Kontaktinformation
Mona Jakobsen
Projektchef i MCH Messecenter Herning
Telefon: +45 23 21 60 86
E-mail: mj@mch.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
hi Tech & Industry Scandinavia

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
hi Tech & Industry Scandinavia

Send til en kollega

0.109