23948sdkhjf

Et nyt parcelhus i Sundolitt indpakning - Etape 3 

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sundolitt A/S

Jens udtaler generelt om hans oplevelse ved at bygge med KUB elementer  ”Jeg har haft en god oplevelse med KUB og der er god og kyndig vejledning at hente hos Sundolitt.

Byggeriet i Haslev skrider hurtigt fremad.

Rikke og Jens har nu nået endnu en milepæl i byggeriet af deres drømmehus som opføres i den frivilige energiklasse 2020.

Efter at Jens og hans makker Michael havde støbt fundamentet opbygget af Sundolitt L-elementrer, skulle de i gang med at bygge husets vægge op i Sundolitt KUB element.

Fra Jens og Michael startede på at sætte vægge til de var færdige gik der 7 dage. “Væggene blev rejst på 6 lidt lange dag af min fætter Michael Hammer og jeg, ca 140 mandetimer. Vi støbte væggene på den 7 dag, det tog ca 4,5 timer.”

I følge Jens er der en stor tidsbesparelse i forhold til, hvis de skulle have bygget huset som et træhus.

 ”Jeg tænker at det havde taget fætter og jeg 4-5 uger at bygge væggene i et træhus, 350-400 timer samlet set, der skal jo laves dobbelt krydsforskalling for at kunne nå en U-værdi på 0.010 som KUB systemet. Så det er vel 3 gange så hurtigt og så er det isoleret med det samme og det er en anden kalibrer sådan et solidt beton hus.”

Jens udtaler generelt om hans oplevelse ved at bygge med KUB elementer  ”Jeg har haft en god oplevelse med KUB og der er god og kyndig vejledning at hente hos Sundolitt. Derudover er det er rart at systemet kan klare lidt regn, slud osv, så er der mindre at dække ind i byggeperioden.”

Kombinationen Sundolitt KUB ydervægge og Sundolitt L-elementer til fundament og terrændæk, giver en unik klimaskærm med effektiv isolering og minimering af kuldebroer – på en nem og hurtig måde. Korrekt indbygget isolering er en energibesparer i hele byggeriets levetid – helt uden drift og vedligehold.

Du kan læse mere her:

Fundering: http://www.sundolitt.dk/sundolitt/produkter/sundolitt-fundering                   

KUB vægsystem:  http://www.sundolitt.dk/sundolitt/produkter/sundolitt-kub

 

Hvis du vil vide mere kontakt Sundolitt på sundolitt.kundeservice@sundolitt.com eller telefon 70 11 10 20.

 

Du kan læse første del af Jens og Rikkes byggeri her: https://www.building-supply.dk/announcement/view/102073/nyt_parcelhus_i_sundolitt_indpakning        

og anden del her: https://www.building-supply.dk/announcement/view/105895/et_nyt_parcelhus_i_sundolitt_indpakning_etape_2              


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sundolitt A/S

Krog Skolevej 3
7190 Billund
Danmark
Sundolitt A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.16