23948sdkhjf

Fuld GNSS Tilt Compensation

| Medlemsnyhed | Indrykket af SITECH Danmark A/S

Trimble Siteworks software og Trimble SPS986 GNSS Smart antenne understøttes nu af tiltkompensation til at registrere præcise punkter mens landmåler står, går eller kører i et køretøj.

GNSS Tilt Compensation

Med brug af Trimble Siteworks software og en Trimble SPS986 GNSS Smart Antenne kan landmålerne udføre opmålinger hurtigere og mere effektivt. Løsningen er designet til at beskytte magnetisk interferens og kan bruges effektivt hvor som helst på en byggeplads. Der er tre funktioner til rådighed, der understøtter tiltkompensation, så brugeren kan registrere præcise punkter, mens han står, går eller kører i et køretøj. Tiltkompensation i køretøjstilstand er designet til at indhente højere nøjagtighedsmålinger på stejlere skråninger fra et bevægende køretøj og mere præcise volumenmålinger for at spare tid og penge på materialeplanlægning.

Nem at bruge for nybegyndere og brugere uden traditionel træning. Tiltkompensation gør det mere sikkert at opmåle, så farlige situationener som at stå på vejen for at måle en trafikbane undgåes. Landmåleren kan også måle punkter, som det ikke tidligere var muligt, som f.eks. bygningshjørner, kanter af grøfter og kabelføringer.

Nøjagtighed på den nemme måde
Med Trimble SPS986 GNSS smartantenne kan landmåleren nemt og præcist afsætte punkter – selvom stokken står skævt. 

  • Svært tilgængelige områder som f.eks. hjørner og vejbaner kan opmåles på en nem og sikker måde
  • Hurtigere målinger
  • Mere effektiv afsætning
  • Ingen magnetisk indblanding

For yderligere information kontakt SITECH Danmark.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SITECH Danmark A/S

Mossvej 9
8700 Horsens
Danmark
SITECH Danmark A/S

Billeder & videoer

Tiltkompensation, GNSS, opmåling, Trimble, siteworksvolumenmålinger, tiltkompensation, GNSS, opmåling, Trimble, siteworksvolumenmålinger, tiltkompensation, GNSS, opmåling, Trimble, siteworks

Send til en kollega

0.14