23948sdkhjf

Introduktion til elmarkedet

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Er du ny i energibranchen og har brug for at forstå elmarkedet og det danske energisystem? Så kan du på én dag få den basale grundviden, så du kan få en god start i dit nye job.

”Introduktion til elmarkedet” er et oplagt kursus, hvis du vil undgå at havne i situationer, hvor din grundviden om elmarkedet ikke slår til. Elmarkedet er komplekst, men underviserne fra Dansk Energi er eksperter på området og har god erfaring med at lære fra sig til nye i branchen.

Du får en bred introduktion til elmarkedets funktion med fokus på både engrosmarkedet og detailmarkedet.

Målet med kurset er, at du efter kursusdagen forstår elmarkedet, balancemarkedet og hvordan det danske energisystem hænger sammen med de nordiske markeder – målet er, at du ubesværet kan tale med om følgende emner:

  • Det danske energisystem
  • Det nordiske engrosmarked
  • Detailmarkedet for el
  • Konkurrence og marked
  • Aktuelle forandringer og udfordringer

Underviserne kender det politiske system, og ved hvilke energimæssige udfordringer der er for tiden, så det inddrager de i undervisningen.

På kurset får du en grundig introduktion til elmarkedet i selskab med ligesindede. Underviserne sætter tid af til spørgsmål og debat, hvilket erfaringsmæssigt giver en god stemning og vidensdeling.

Meld dig til kurset nu og bliv klædt godt på til dine fremtidige jobudfordringer.

Målgruppe: Alle der har behov for en grundlæggende forståelse af elmarkedet – nyansatte eller medarbejdere, der har fået nye markeds- og kunderelaterede opgaver.

Læs mere og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.161