23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Door System A/S er inde i en rivende udvikling og opruster yderligere.

Der er fuld fart på hos den århusianske dørproducent Door System A/S og virksomheden har siden sidste efterår oplevet en positiv vækst i omsætning af ståldøre og hurtigporte til primært fødevareindustrien. Derudover begynder Door System A/S at få udbytte af den strategiske målsætning om at satse på udvikling af nye forretningsområder. Primært detailhandlen har vist som et nyt spændende marked, hvor Door System A/S kan tilbyde mange interessante produkter.

I forlængelse af den strategiske målsætning og for at kunne imødekomme den øgede efterspørgsel har vi ansat Mads Borne som ny Area Sales Manager til levnedsmiddelindustrien. Mads er lidt af en kapacitet på området, da Mads har 13 års erfaring inden for branchen og tidligere har været ansat hos Door System A/S som salgschef.

Organisationsændringen betyder samtidig at Salgschef Søren Rahbek vil stå spidsen for udvikling af nye forretningsområder, mens vores interne salgskonsulent Pia Norup varetager de daglige forespørgsler.

Med ansættelsen af Mads Borne og opdeling af markedsområder tror vi på, at Door System A/S er rustet til at tilbyde vores kunder den høje service som er en del af vores værdigrundlag.

Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21226734
P nummer: 1004778719

Send til en kollega

0.062