23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvendig solafskærmning forbedrer indeklimaet

En af de vigtigste forudsætninger for et godt indeklima er en udvendig solafskærmning, som kan regulere sol- og varmeindstråling – især på byggerier med store glasarealer og nye lavenergibyggerier.

Udvendig solafskærmning mindsker temperaturen i rummet, ligesom den også er vigtig i forhold til at overholde energirammen.

Gennem en lang række undersøgelser er det påvist, at indeklimaet har betydning for, hvor meget medarbejderne kan yde. Et dårligt indeklima forringer virksomhedens konkurrenceevne, da medarbejdernes koncentrations- og arbejdsevne svækkes, og deres sygefravær øges.

Et dårligt indeklima betyder typisk nogle få procents nedsat præstation, hvilket isoleret set ikke lyder af meget. Men sammenholder man det med, at virksomhedens største omkostning er medarbejderlønninger, løber det hurtigt op. Ydermere er udgifterne til at tilvejebringe et godt indeklima ved hjælp af blandt andet solafskærmning og styringsstrategier gennemsnitligt kun en halv til en hel procent af den samlede lønsum.

Se vores produkter 

Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12478097
P nummer: 1000392510

Kontaktperson

RHJ
Rune H. Jensen
Kommunikation
+45 61122050 rhj@fischergroup.dk

Send til en kollega

0.062