23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi vil fremover drifte det vi selv skaber

Det handler for os om, at det landskab der var tænkt, tegnet og bygget, også i dets fremtid kan skabe bedst mulige rammer, hvor mennesker kan leve, lege og være i.

Malmos ønsker fremover selv at drifte og vedligeholde de landskaber vi skaber. Vi har igennem længere tid fået henvendelser fra vores kunder, der efterspørger vores kvalitet og store faglige viden - ikke kun i anlægsfasen, men også når landskabet lever videre. Vi vil nu kunne tilbyde et særligt højt niveau for drift- og vedligeholdelse af de landskaber vi skaber, fordi vi kender landskabet fra dets fødsel. Det handler for os om, at det landskab der var tænkt, tegnet og bygget, også i dets fremtid kan skabe bedst mulige rammer, hvor mennesker kan leve, lege og være i.

Derfor har vi ansat Caroline Rathleff Bartholin. Hun skal iværksætte vores helt nye drift- og vedligeholdelses-afdeling. Caroline vil få en stab på 10 grønne folk, der sammen med hende vil pleje og drifte vores kunders anlæg. Malmos ønsker at stå for pleje af vores egne anlagte anlæg i en periode på 1-5 år. Derved får vi trygge kunder og sikrer at det nyskabte landskab er i 100% vækst .

Den næste tid vil gå med at få vores Malmos-DNA godt plantet i Caroline og hun vil blive introduceret til alle afdelinger i vores organisation samt besøge en del af vores færdige og igangværende projekter.

Vi søger samtidig mere personale, der vil være med til at drifte- og vedligeholde vores anlæg. Vi har en seriøs samtaleprocedure, så for Caroline vil der også være en del jobsamtaler der skal gennemføres, ligesom vores maskinpark er i gang med at blive trimmet. Caroline er uddannet skov- og landskabsingeniør og er en erfaren kapacitet indenfor drift- og vedligeholdelse af grønne anlæg. Caroline blev en del af Malmos den 21. maj 2019. Vi glæder os til, at vi skal blive lidt længere i de landskaber vi skaber og se dem blive flotte og frodige.

Malmos A/S
Gl. Marbjergvej 11
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19226980
P nummer: 1003782012

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078