23948sdkhjf

EICO overtager distributionsansvaret for Vestfrost Vinkøleskabe i Norden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eico A/S

EICO har netop overtaget distributionsansvaret for Vestfrost Vinkøleskabe i Norden og indgår dermed et omfattende strategisk samarbejde med henblik på at sikre den videre vækstrejse for begge selskaber.

der er en af Danmarks førende distributører af hvidevarer samt markedsledende inden for emhætter, har netop indgået et strategisk samarbejde angående Vestfrost Vinkøleskabe og overtager dermed distributionsansvaret på nordisk plan.

Vestfrost har designet, udviklet og produceret kvalitets-vinkøleskabe i Danmark i mere end 25 år, og EICO ser et stort potentiale i at udvide sin produktportefølje med endnu et unikt kvalitetsbrand.

- Vestfrost har hidtil primært solgt til retail, web samt vinentusiaster og specialbutikker i Danmark. Når vi samtidig kan lægge køkken-branchen oveni samt adgang til flere nordiske markeder, giver dette et unikt grundlag for yderligere vækst. Aftalen har således, udover den umiddelbare vækst i omsætningen, stor strategisk værdi for EICO, idet vi nu har endnu et stærkt forretningsområde, vi kan tilbyde vores mange kunder, udtaler Niels Poulsen, CSO i EICO.

Bente Sund, der er country manager i Vestfrost Household er særdeles tilfreds med det netop indgåede samarbejde.

- Det er en helt klar strategisk beslutning fra vores side, at vi har ønsket at finde en partner, der er i stand til at videreføre det arbejde, vi har igangsat. Vi ved, at EICO er i stand til at håndtere den kanalopdelte strategi, som er yderst vigtig for vores fremtidige succes, og desuden har de allerede en platform på de nordiske markeder. Vi har stor tro på og tillid til medarbejderne og ledelsen i EICO, og dette kombineret med den platform, de allerede har etableret, er uden tvivl nøglen til Vestfrost Vinkøleskabes videre vækstrejse. Med EICO får vi kort fortalt adgang til hele det nordiske marked samt kunder i både retail, køkkenbranchen og på web, siger Bente Sund, country manager i Vestfrost Household.

Hverdagsluksus, der giver ”value for money”
Antallet af passionerede vinentusiaster er vokset de seneste 25 år, hvilket har bidraget til, at efterspørgslen efter vinkøleskabe er vokset markant. Det er dog ikke længere blot samlere af dyr årgangsvin, der finder glæde i at opbevare vinen optimalt, men også ”menigmand”, der sætter pris på gode dråber i glasset og lidt hverdagsluksus. Med et vinkøleskab kan man netop genskabe vinkælderens miljø i stueplan, som blandt andet indebærer korrekt temperatur og beskyttelse mod uv-stråling, forurenet luft og rystelser.

- For at opnå vinens fulde potentiale er der en række fundamentale funktioner, der bør være på plads, og med et vinkøleskab opnår man faktisk et endnu bedre miljø for vinflaskerne end i en vinkælder, da vinkøleskabene også har forskellige temperaturzoner og samtidig beskytter mod uv-stråling, forurenet luft og rystelser. Vestfrost producerer vinkøleskabe i høj kvalitet og i et enkelt og stilrent design, som lever op til alle disse krav. Med 13 forskellige skabe, der har plads til alt mellem 32 og 197 flasker vin i en prisrange fra DKK 8.495 – 20.995 er det i allerhøjeste grad muligt for den enkelte forbruger at få et vinkøleskab tilpasset individuelle krav og ønsker, slutter Niels Poulsen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eico A/S

Østergade 118
9700 Brønderslev
Danmark
Eico A/S

Billeder & videoer

EICO-Vestfrost Model FZ2419W

Send til en kollega

0.109