23948sdkhjf

Bedre arbejdsmiljø med lettere sække mener ARDEX

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ardex Skandinavia A/S

Tunge sække er absolut ikke godt for helbredet og arbejdsmiljøet. Derfor fortsætter ARDEX med at udskifte 25 kg sække med sække på 20 kg og 12,5 kg.

25 kg sække er ikke godt for helbredet og arbejdsmiljøet. Derfor har ARDEX besluttet at fortsætte den udvikling, som virksomheden har fulgt de seneste år med, at introducere flere produkter i 20 kg sække.

Senest har virksomheden vedtaget at levere ARDEX X 77 i 20 kg sække i stedet for i de nuværende 25 kg sække. Desuden introducerer man ARDEX K 2000 F i en 20 kg udgave. Det sker i løbet af sommeren, og de eksisterende 25 kg versioner udgå ved samme lejlighed. Den nye version af K 2000 F bliver desuden introduceret med en såkaldt ’Easyopen’-funktion, så man kan åbne sækken i toppen uden brug af kniv eller andet værktøj.

Pallestørrelsen bliver for begge ovennævnte produkter 1.000 kilo. I fremtiden vil ARDEX ændre størrelsen på flere af de eksisterende 25 kg produkter i en prioriteret rækkefølge, og produkterne bliver derefter primært leveret i hhv. 12,5 kg og 20 kg sække.

De aktuelle størrelser på sække finder du på ARDEX hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ardex Skandinavia A/S

Marielundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Ardex Skandinavia A/S

Send til en kollega

0.128