23948sdkhjf

Rejsegilde i Hornbæk

| Medlemsnyhed | Indrykket af ANKER HANSEN & CO. A/S

Pølsemutter var klar på Halfdan Rasmussens Vej 1

AHC er nu så langt i byggeriet, at der sammen med bygherre, OK-Fonden, er afholdt rejsegilde for det kommende plejehjem Hornbækhave.

Trods en blæsende, kølig mandag i maj var fremmødet ganske stort. Beboere fra det nærved liggende plejehjem Bøgehøjgård havde sammen med politikere, ældrerådsmedlemmer og  en stor del af Hornbæks borgere lagt vejen forbi det nye byggeri.

Der opføres i alt 5.559 m2 plejehjem bestående af tre gårdhavehuse, der hver omslutter sin indre gårdhave. Boliger i to plan er placeret i de to sydligste gårdhavehuse, hvori der ligeledes er fælles opholds- og spisestuer. Plejehjemmet kommer til i alt at bestå af 51 boliger fordelt på 47 almindelige plejeboliger, en ægtepar bolig samt tre aflastningsboliger.

Adm. Direktør fra OK-Fonden, Paul Erik Weidemann, åbnede tale rækken med en velkomst til de mange fremmødte gæster, og gav herefter ordet til Borgmester Benedikte Kjær fra Helsingør Kommune. Hun roste AHC’s sikkerhed og pointerede, at i løbet af hele byggeriet, er der ikke sket en eneste arbejdsulykke.

Michael Brostrøm, som var næste i tale rækken, udtrykte stor glæde over vejret under byggeriet, idet der således ikke har været ekstra udgifter til vinterforanstaltninger m.m.

Formanden for omsorgs- og sundhedsudvalget, Mette Lene Jensen, nævnte i sin tale, at hvis spadestikket var at betragte som “barnedåben” og rejsegildet som “konfirmationen”, så ville hun se frem til “bryllupsfesten”, når plejehjemmet efter planen indvies og tages i brug i foråret 2020.

Efter at også arkitekt og partner, Lars Andersen fra JJW arkitekter og AHC’s Adm. Direktør Erik Bech-Pedersen begge havde rost håndværkernes indsats, var det tid til de traditionelle rejsegildepølser, som Pølsemutter stod klar til at servere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ANKER HANSEN & CO. A/S

Kalvøvej 3
3600 Frederikssund
Danmark
ANKER HANSEN & CO. A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.119