23948sdkhjf

BS FALSE i endnu et samarbejde med Dansk Boligbyg

| Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

Dansk Boligbyg og BS FALSE - MONTAGE er i fuld gang i Sukkerkvarteret, Odense

Det gamle sukkerkogeri i Odense bliver bygget om til erhverv og boliger.

BS FALSE har i samarbejde med Dansk Boligbyg udarbejdet en aftale for montering af BS FALSEN 2009 i hele byggeriet. I alt skal der monteres mere end 500 lbm pladefals.

BS FALSEN 2009, er perfekt til brug i både nybyg og renovering da den har et direkte linjetab på under 0,01W/mK,, er formstabil, bliver ikke påvirket af fugt eller udtørring og kan ikke angribes af råd eller svamp da den er 100% uorganisk.

Den specialfremstillede fals består af en selikatbaseret plade samt isoleringsbånd og stabile stål vinkler. Pladen har en styrke der gør, at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen.

-

Odenses gamle sukkerkogeri, opført i 1873, omdannes til boliger.

Sukkerkogeriet var i drift indtil 1970 og har senest dannet ramme om Odense Teater, som forlod de gamle bygninger til fordel for nybyggeriet Odeon omkring årsskiftet 2016/17.

I projektet er der taget særlige hensyn for at sikre, at bygningernes arkitektur, facader og vinduespartier bevares i videst mulige omfang. Indvendigt bliver alt til gengæld som nyt. 

Ombygningen skaber plads til 69 boliger fra 50 til 124 kvadratmeter, alle med enten altan eller tagterrasse, fordelt på tre bygninger; "Teaterbygningen", "Sukkertoppen" og "Atelierboligerne

(https://www.licitationen.dk/project/view/1331/sukkerkogeriet_boliger)

Vi takker for endnu et godt samarbejde med Dansk Boligbyg.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BS Byggeservice ApS

Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Danmark
BS Byggeservice ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.189