23948sdkhjf

Dansk virksomhed opfinder gør-det-selv løsning imod salt i væggene.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Drytech ApS

Virksomheden Drytech har lanceret et nyt produkt på markedet, der gør det muligt at reducere salt i væggene, uden hjælp fra professionelle.

Produktet hedder Salt Out, og det anvendes til at fjerne salt i kældervægge samt andre vægge der indeholder meget salt, for eksempel på grund af tidligere oplag af saltede varer. Efter påføring af produktet, udtørrer Salt Out væggen, og forebygger yderligere opsugning af vand i murværket. 

Hvad er Salt Out?

Salt Out er en grødlignende masse, der består af organiske fibre og lermineraler. Det fungerer således at massen bliver påført den saltholdige vægflade i ejendommen, i 1,5 centimeters tykkelse. Efter fire uger tages massen, som nu har suget alt saltet til sig, af væggens overflade. Det efterlader en pæn og glat væg, hvor både vægmalerier, stuk eller andet bevaringsværdigt udsmykning af væggene, er velbevaret. Behandlingen er komposterbart efter endt behandling, hvilket betyder at materialet nemt kan tages af og afleveres på genbrugspladsen.

Kombiner Salt Out og elektroosmosesystem for at gøre kælderen beboelig

Hvis en kælder skal bruges til beboelse eller erhverv, er det vigtigt at både afskalning og fugtforhold er i orden. Salt Out kan bruges til at afsalte synligt murværk, så man undgår salt-skæg der forhindrer at man kan renovere murværk i kældre og andre steder med salt i væggen. Er der et osmotisk tryk fra opstigende grundfugt, så anbefales det dog at supplere denne løsning med en installation af et elektro-osmose system, der effektivt fjerner vandpresset og muliggør en hel udtørring af murværket. Elektroosmosesystemet udtørrer fugtige vægge ved hjælp af svage impulser af jævnstrøm i murværket, som gør at vandet trækkes ud af væggen og ud i den omkringliggende jord.

Se instruktionsvideo om Salt Out HER

Læs mere om Salt Out på www.drytech.dk eller på www.drytechpro.dk

For yderligere informationer kan Niels Olsen kontaktes på niels@drytech.dk, eller resten af Drytech teamet gennem www.drytech.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Drytech ApS

Virumgade 7-9
2830 Virum
Danmark
Drytech ApS

Send til en kollega

0.114