23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det Åbne Land i Malmos

Vi udvider vores forretninger med et nyt selvstændigt område: Naturlige landskabelsesopgaver i det åbne land. Til at stå i spidsen for Det Åbne Land i Malmos kan vi med glæde byde en ny kollega velkommen – nemlig Jesper Birger Pedersen.

Vi har i mange år dedikeret os selv til landskabelsesopgaver inden for nyanlæg og renoveringer - både i terræn, på dæk og med grønne tage . Nu udvider vi vores forretninger med et nyt selvstændigt område: Naturlige landskabelsesopgaver i det åbne land. Til at stå i spidsen for Det Åbne Land i Malmos kan vi med glæde byde en ny kollega velkommen – nemlig Jesper Birger Pedersen. Jesper starter i Malmos 1. maj 2019.

Jesper har tidligere arbejdet som projektleder med eget regionsansvar inden for natur, vand og plantning. Jespers opgaver har primært været ledelse af større projekter som f.eks. byggerydninger, naturgenopretningsprojekter mm. samt at forhandle/indkøbe materialer og indgå kontrakter med underleverandører. Jesper har således stor erfaring i at håndtere komplekse naturprojekter, hvor entreprisesummerne spænder mellem 1 og 25 mio. kr., og han behersker hele spændet over salg, tilbudsgivning, kontraktindgåelse, byggemøder, dialogen med bygherre og rådgiver.

Hos Malmos ser vi en række spændende muligheder og synergier i opbygning og udvikling af dette område, som Jesper skal stå i spidsen for – med støtte fra hele Malmos holdet. Vi glæder os til at komme i gang med det arbejde.

Malmos A/S
Gl. Marbjergvej 11
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19226980
P nummer: 1003782012

Kontaktperson

Send til en kollega

0.11