23948sdkhjf

Et kroghejs efter chaufførernes ønsker

| Medlemsnyhed | Indrykket af SAWO A/S

SAWO Odense har færdigbygget endnu en bil - denne gang er det et Multilift XR26Z.59 kroghejs

Kroghejset er monteret på et Volvo FH420 triple boogie chassis med fuld luftaffjedring. Kunden har tidligere haft lastbil med HYVA-lift, der nu er slidt op og skal erstattes.

Kroghejsbilen har i det daglige 2 chauffører. Med kort afstand mellem containerpladserne og minimal transporttid, udføres der relativt mange containerhåndteringer i forhold til transporttiden. Behovet for et kroghejs med en robust konstruktion har derfor været højt prioriteret.

Dette kunne SAWO naturligvis imødekomme med Multilift kroghejset, der har en kapacitet på 26 ton og er udstyret med knækarm. Hejset er udstyret med ilgang og hurtig tip der reducerer henholdsvis aflæsningstiden af tomme containere og tiptiden.

Selve opbygningen har SAWO udstyret med hydraulisk udskydbar centermonteret kofanger, således at der kan køres med lange containere og samtidig lovpligtigt overhæng til kofangeren.
Opbygningen er leveret til Odense Renovationsselskab A/S og skal bruges til kørsel på containerpladser og forventes at udføre mange daglige løft, derfor har SAWO også leveret en god robust konstruktion der kan holde til kundens arbejde i mange år.

Kort tid efter ibrugtagningen af kroghejset, fremhævede chaufførerne følgende fordele:
- Stor ophalerkapacitet
- Hurtige bevægelseshastigheder
- Fremragende betjeningspanel


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SAWO A/S

Industrimarken 1
9530 Støvring
Danmark
SAWO A/S

Billeder & videoer

MultiliftMultilift

Send til en kollega

0.166