23948sdkhjf

Få et gratis forretningstjek på VVS-messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

VVS-messen – som er Danmarks største fagmesse for VVS´ere, har meldt, at alle stande på messen nu er solgt. Det betyder at der vil være rigtigt meget faglig inspiration at hente på messen blandt de 207 udstillere.

På Brødrene Dahls stand i Hal D på VVS-messen er der fokus på Forretningsoptimering. Brødrene Dahl ønsker at skabe mere værdi for sine kunder. Og derfor har VVS-grossisten valgt dette tema for sin stand. Om valget af temaet fortæller Marketingchef Sinne Kold: ”At Brødrene Dahl vælger Forretningsoptimering som temaet for vores stand på VVS-messen er utroligt naturligt for os. Hver dag arbejde riv i hele organisationen for at tilføre mere værdi til vores kunders forretninger – det er det vi brænder for, og det vi gerne vil udleve hver dag – også på VVS-messen.”


Under teamet ligger mange spændende tilbud – blandt andet muligheden for at tage et gratis Forretningstjek af sin forretning.  Når man svarer på 19 spørgsmål om ens virksomhed, kommer der op til 3 relevante, personlige anbefalinger til, hvordan man kan optimere sin virksomhed.

Og oveni hatten får alle VVS´ere som udfylder Forretningstjekket, et par VR-briller med sig fra standen. På VR-brillerne kan man blandt andet se den nye 360 graders film af Brødrene Dahls Centrallager i Randers. Den nye film omkring lageret i Randers er lavet af en helt særlig årsag, fortæller Marketingchef Sinne Kold: ”Vores centrallager i Randers har været igennem et stort optimeringsprojekt. Her har vi virkelig brugt tid på at optimere vores virksomhed – og dermed kundernes. For fra det toptunede lager sikrer vi nu at vores kunder har de rigtige varer, til de rigtige projekter, på det rigtige tidspunkt – så kunderne ikke skal spilde deres tid med at vente på leveringer og ombytte forkerte varer.”

Videre fortæller Sinne: ”Hos Brødrene Dahl er vi meget stolte af vores lager – og vi vil gerne give vores kunder et indblik i hvad der sker, fra de har bestilt en vare, til den lander hos dem eller i deres nærmeste butik - så de føler sig trygge ved at deres bestillinger bliver håndteret professionelt.”

På bd.dk/vvs19 kan du læse mere om hvad du kan opleve på Brødrene Dahls stand på VVS-messen 2019.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.124