23948sdkhjf

Vi skal lære af hinanden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rosenberg Ventilation ApS

Vores ventilationstekniker lærling Mads, kan nu stolt kalde sig ventilationstekniker. Det betyder meget for os som virksomhed, at skabe gode folk til vores branche.

Ikke bare en lærling

I vores virksomhed er man ikke "bare" en lærling. Man er en del af temaet som alle andre, man er kollega og arbejdsmakker, som resten af flokken. Det er vigtigt for os at alle føler sig som en del af temaet. Samtidig forventes det også at alle kollegaer i virksomheden tager ansvar for, at vores lærlinge får det optimale ud af deres tid i virksomheden. Som chef kan man ikke være alle steder på en gang, det er derfor vigtigt at de erfarne svende sammen tager ansvar for en lærling, så det bliver en fælles opgave at skabe de bedste rammer for en lærling.  Det har vores svende været rigtig gode til!

Vi skal lære af hinanden

Det handler ikke kun om vi som virksomhed skal lære vores lærlinge noget. Det er et samarbejde mellem lærling og virksomheden. Når man er lærling lære man de helt "friske" ting fra branchen. Som en ældre virksomhed er det derfor også sundt at lære nye ting i faget. Vi skaber dialog mellem hinanden og ser det som en gevinst for begge parter.

Stort tillykke til Mads!

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rosenberg Ventilation ApS

Assensvej 480
5642 Millinge
Danmark
Rosenberg Ventilation ApS

Send til en kollega

0.138