23948sdkhjf

Gratis BIM-Webinar 

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Fredag d. 10. maj afholder BIM Equity gratis webinar om ARCHICAD.

Digitaliseringen af byggeriet er i rivende udvikling, og BIM er en integreret del af byggeriets digitale rejse. ARCHICAD er et BIM-værktøj, der forstår og understøtter arkitekternes arbejdsprocesser gennem hele workflowet, så de kan fokusere på at udvikle kreative, bæredygtige og visionære projekter.

ARCHICAD er intuitivt og reagerer hurtigt, selv når du arbejder på store og komplekse projekter, ligesom det er enkelt at udveksle projekter og data på tværs af fagdiscipliner og softwareplatforme. Netop udveksling og samabrejde på tværs er kernen i OpenBIM, som byggeriets parter for alvor er begyndt at omfavne. En forudsætning for OpenBIM er åbne filformater, hvor IFC er et af de mest gængse, og derfor har BIM Equity i samarbejde med Molio, buildingSMART og Schmidt Hammer Lassen har udarbejdet en gratis IFC-gudie, du kan downloade her >> 

ARCHICAD 22
ARCHICAD 22 er den nyeste version og indeholder en række nye funktioner, der gør hverdagen lettere for brugerne. Nyhederne relaterer sig blandt andet til facadedesign, fleksible profiler, regelbaserede beregninger, hurtigere planvisninger, bedre visualiseringer og ikke mindst optimeret udveksling på tværs af softwareplatforme og fagdiscipliner.

Gratis Webinar d. 10. maj
Fredag d. 10. maj kl. 10 afholder BIM Equity gratis webinar om ARCHICAD som designværktøj. I løbet af en lille times tid får du indblink i, hvad ARCHICAD er og hvordan det kan anvendes gennem alle projektfaser. Derudover bliver du præsenteret for en række tips og tricks, krydret med case-eksempler fra en række af Danmarks BIM-pionerer.
 
LÆS OGSÅ: Ny Nordisk BIM-portal ser dagens lys 
 
Tilmelding
Invester en time og bliv klogere på, hvordan du kan anvende ARCHICAD til at optimere dit arbejde. Du tilmelder dig via linket her >>   
 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.125