23948sdkhjf

Lehto Group revolutionerer byggebranchen med effektiv industriel produktion

| Medlemsnyhed | Indrykket af Metsä Wood

Virksomheden ønsker at erstatte traditionel montering på byggepladsen med en industriel produktion, der er mere omkostningseffektiv og sikrer højere kvalitet.

Lehto Group er en finsk virksomhed, der har specialiseret sig i rentabel produktion af elementer.

Boliger vil i stadig højere grad blive bygget på fabrikker, hvor det er nemmere at styre kvaliteten og produktionsomkostningerne.

Traditionelt udføres byggeprojekter på byggepladsen uanset vejrforholdene og omfanget af dagslys. Ifølge Hannu Lehto, CEO for Lehto Group, medfører dette manglende effektivitet: “Vi ønsker at gøre processerne mere effektive og reducere antallet af afbrydelser, så vi kan give kunderne lidt mere værdi for pengene.”

Metsä Wood ser også overgangen til industriel præfabrikation i byggebranchen som et vigtigt skridt. “Industriel præfabrikation og skalerbare koncepter baner vej for nye metoder til at skabe forbedringer inden for byggebranchen, der er langt bagud med hensyn til produktivitetsudvikling sammenlignet med andre brancher,” fortæller Virva Juhola, SVP Sales i Metsä Wood.

Kerto LVL bidrager til udviklingen af industriel produktion

Industriel produktion af elementer er baseret på modulprincippet. I deres moduler og elementer bruger Lehto Group produkter fra Metsä Wood sammen med beton og stål for at leve op til deres filosofi om effektive byggemetoder. Kerto® LVL (lamineret finertømmer) anvendes f.eks. i bærende konstruktioner, etageadskillelser og tagkonstruktioner. Kerto LVL har mange fordele som byggemateriale. “Som værdibeskrivelsen lover, er Kerto LVL et hurtigt, let og grønt materiale. Det er et stærkt, men samtidig let materiale, der understøtter vores økonomiske tilgang til byggeri,” siger Hannu Lehto.

Læs den fulde artikel for at få mere at vide om Lehto Groups filosofi.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Metsä Wood

Ørestads Boulevard 108, 5. th.
2300 København S
Danmark
Metsä Wood

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.17