23948sdkhjf

Moderne digitale OLED-display til dørstationer og postkasseanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scantron A/S

Scantrons nye digitale OLED-display integreres i kundetilpassede serie 410/510D dørstationer samt digitale postkasseanlæg.

De digitale navne-display fylder 82x22mm (BxH) og kan vise 3 linjer med tekst, heraf 1 lille linje til adresse og 2 store linjer til beboernavne. Hver linje kan vise mellem 20-22 tegn.
Med den sorte baggrund og den iøjnefaldende gule tekst, giver de digitale OLED-display dørstationerne og postkasseanlæggene et moderne og eksklusivt look. En integreret lyssensor justerer displayets lysstyrke, så det er synligt både dag og nat, hvilket gør displayet energibesparende.

En digital løsning sparer ejendomsadministrator for en masse ressourcer ved styring af adgangskontrol, dørtelefoni og postkasseanlæg. Ved til- og fraflytning i ejendommen, opdateres/ændres de digitale navne-display nemt og hurtigt via den webbaserede Nova software. Ændringen synkroniseres på tværs af alle enheder, så både dørstation og postkasseanlæg opdateres. De digitale navne-display sparer også ejendommen penge på både skiltning og gravering.

Læs mere om de nye digitale OLED-display her.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scantron A/S

Gammelsø 2
5000 Odense C
Danmark
Scantron A/S

Billeder & videoer

Digital postkasseanlæg m. digitale OLED navne-display / navneskilteDigitalt OLED-navnedisplay

Send til en kollega

0.139