23948sdkhjf

Danmarks bedste flisemurer vælger Alfix

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfix A/S

Ved DM i Skills 2019 i Næstved genvandt den dygtige unge flisemurer Samuel Birk Axelsen DM titlen.

Alfix har siden 2011 været hovedsponsor for det danske flisemurerfag ved DM i Skills, og engagementet fra Kolding-virksomheden værdsættes hos den unge håndværker, som nu glæder sig til nye udfordringer:

”At Alfix er hovedsponsor er sindssygt fedt. Produkterne spiller, og Alfix teamet er altid meget hjælpsomme og interesseret i faget og Skills. Derfor ser jeg frem til at fortsætte det gode samarbejde frem imod WorldSkills i Rusland til august”, siger den dobbelte danmarksmester.

Alfix anvendes til dagligt

Den nordjyske flisemurer er vant til at arbejde med fliseklæber og fugemasse fra den sydjyske producent i hverdagens arbejde, og det giver tryghed, når produkternes stærke egenskaber gør arbejdet lettere.

”Alfix i hverdagen fungerer bare. Man ved, hvordan de forskellige produkter anvendes – og til hvilke brugssituationer. Og så er kvaliteten altid i top”, fortsætter Samuel begejstret.

De rosende ord modtages med glæde i Kolding:

”Positiv feedback fra brugerne betyder uendeligt meget, og når den kommer fra en dobbelt danmarksmester og tidligere sølvvinder fra EuroSkills, som i dette tilfælde, er vi naturligvis ekstra glade”, siger Anders Bertelsen Toft, direktør (CCO) i Alfix.

I det hele taget er man i Alfix imponeret over Samuels bedrifter, og hele Team Alfix ønsker Samuel alt det bedste i Rusland til august. 

Støtte til erhvervsuddannelserne er vigtig

Virksomheden finder i det hele taget stor glæde i at kunne bakke op om fremtidens unge flisemurere generelt set. Støtten til erhvervsuddannelserne giver god mening, da erhvervsskolerne og landet har brug for flere kompetente håndværkere. Murerfaget efterspørger i høj grad dygtige håndværkere, men skulle man som håndværker på et tidspunkt ønske lidt andre græsgange, er mulighederne bestemt også til stede.

”Der er mange spændende karriereveje at gå med en mureruddannelse som bundsolidt fundament. Her i Alfix er vores kompetente salgs- og tekniske konsulenter eksempelvis mureruddannede, og flere er gået videre som bygningskonstruktør”, lyder det fra Anders Bertelsen Toft.

Alfix har nu været hovedsponsor for flisemurerne 9 år i træk, og engagementet fortsætter i fremtiden. Om der så også på et tidspunkt lander en tidligere DM-vinder i Alfix medarbejderteamet er svært at sige, men muligheden er til stede.

Info: Samuel kommer fra Ålborg Tech skolen og er ansat i murerfirmaet Nibe Entreprenør & Transport A/S. 

Fotos: DM vinderen Samuel Birk Axelsen ses ved præmieoverrækkelsen sammen med Statsminister Lars Løkke Rasmussen samt under selve konkurrencen.

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfix A/S

H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Danmark
Alfix A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.146