23948sdkhjf

Elmodan besøger Bauma og finder nyt produkt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elmodan Elektro A/S

Efter bare få timer på verdens største entreprenør-messe, Bauma, i München, har Lars Ingemann allerede fundet lige det produkt, som gjorde hele turen derned værd.

Udover ny produktinspiration har dagene på Bauma været proppet med netværk, leverandør-besøg og imponerende størrelser på branchens førende producenter.

”Det har allerede været hele turen værd”, udbryder Lars Ingemann begejstret efter bare få timer på den gigantiske Bauma-messe i München.

Lars er faldet over et produkt, han længe har ledt efter og sågar selv har forsøgt at bygge – en komplet pumpestyrings-enhed med indbygget GPS, med en timer, der måler antal timer, pumpen har kørt, og med en tilhørende app, hvor alle data samles for et komplet overblik. Og ’ach du lieber’ den er smart!

Vi glæder os til at introducere den nye pumpestyring over for vores kunder på det danske marked.


Lars’ pumpende Grindex-hjerte
”Mit hjerte er rødt, mit blod er rødt, Grindex-rødt, jeg er en Grindex-mand”, fyrer Lars Ingemann underholdende af over for tilskuerne på Grindex-standen.

Vi har på messen rottet os sammen med vores hovedleverandør Grindex på deres messestand, og vi har dårligt fået overtøjet af, før Lars Ingemann er faldet i snak med de besøgende på Grindex-standen. Selvom programmet for de to dages besøg på messen er stramt, giver Lars sig god tid til at tale med alle, der viser interesse for pumper, og møder da også flere gamle kendinge til en sludder, som får tidsplanen til at skride fuldstændig.

-----> LÆS RESTEN AF HISTORIEN HER <-----

 

Se flere billeder på vores Facebook side


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elmodan Elektro A/S

Baldersbækvej 19-21
2635 Ishøj
Danmark
Elmodan Elektro A/S

Send til en kollega

0.139