23948sdkhjf

Rødalger fuldstændigt fjernet fra hovedkontor

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

Takket være specialmidler fra All Remove kunne algerne blive fjernet

SKAL VI FJERNE ALGER HOS DIG? FÅ ET TILBUD NU

Alger er ikke altid grønne. Der findes også alger, der er gule, sorte og røde. Især rødalgerne er på fremmarch, og de er svære at bide skeer med.

Svære at komme til livs
På ældre bygninger af beton er rødalger yderst svære at komme til livs. Alderen gør betonen ”blød”, så en afrensning bliver alt for hård for underlaget.

Lige netop det problem havde man hos Dinel, som har hovedkontor i Odder og er en del af AURA koncernen. Udover at de røde alger skæmmede bygningen, var man også bekymret for, at begroningerne ville nedbryde overfladen og gør den ”åben” – noget der betyder, at facaden er mere modtagelig overfor snavs, fugt og flere algeangreb.

SE FLERE REFERENCER HER

Alle alger fjernet
Almindelig algefjerner har svært ved at hamle op med rødalger. For at nulstille facaden brugte All Remove derfor et særligt middel, der får rødalgerne til at formulde. Derefter kunne hedvandsafrensning foregå meget mere nænsomt. Alle begroningerne blev fjernet fuldstændigt – og helt uden at ødelægge betonen.

Usynligt skjold mod fremtidige alger
For at mindske sandsynligheden for at rødalgerne vender tilbage, blev hele facaden imprægneret med Faceal Oleo. Den usynlige imprægnering fungerer som et skjold imod smuds og alger, som får langt sværere ved at gribe fat i materialet i mange år frem.

SKAL VI FJERNE ALGER HOS DIG? FÅ ET TILBUD NU

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125