23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HSHansen vinder lukningsentreprisen på Steno Diabetes Center

Region Hovedstaden opfører i perioden 2018-2020 Steno Diabetes Center Copenhagen. Det er Skandinaviens største diabeteshospital og opføres ved siden af Herlev Hospital.

Det nye diabetescenter er tegnet af Vilhelm Lauritsen arkitekter og Mikkelsen architects.
Bygningen er rammen for det moderne diabetes-center og er total 24.315 m² inkl. p-kælder.
Man forventer at få ca. 60.000 årlige patientbesøg og centret er beregnet til 360 fuldtidsansatte.

HSHansen har vundet lukningsentreprisen som udgør ca. 100 mio. dkr.                                                      

 ”Vi er stolte af at vi nu har indgået den endelige kontrakt, og glæder os meget til at blive en del af Steno-projektet. Med denne kontrakt viser vi igen hvor stærke vi er i vores interne fødekæde – lige fra rådgivning,salg, udvikling, projektering, produktion, montage til service. Vi glæder os til at udføre endnu en opgave tilbygherres fulde tilfredshed” siger Jesper Madsen, salgs- og marketingchef hos HSHansen a/s. 

HSHansen udfører tag og facader. Entreprisen udføres med UnitAl-konceptet, som man har stor erfaring med.Det er 100% præfabrikerede, uorganiske facadeelementer. Konceptet giver Bygherre og Arkitektstore frihedsgrader med hensyn til arkitekturen.

UnitAl er et unikt produkt som højner effektivitet, kvalitet, finish og giver en god totaløkonomi. Konceptet har gentagne gange bidraget til hurtigere lukning af facader på komplekse byggerier end førstberegnet. Den store fleksibilitet med elementerne har desuden vundet indpas hos flere og flere bygherrer og arkitekter.

 ”Vi har oplevet et positivt og konstruktivt samarbejde med HSHansen. Processen kørte over en del runder i tilbudsfasen, og der var et tæt forløb med konkurrenterne. Vi er fuldstændig tilfredse med at HSHansen vandt sagen. Konceptet UnitAl gør HSHansen konkurrencedygtige i tilbudsfaserne på sådanne projekter. Vi har været i en tæt og inspirerende dialog med HSHansen i hele forløbet. Nu starter vi sammen med Senior Projektleder for HSHansen, Carsten Dam Jensen, et ”though” forløb for at få klarlagt en opstartsproces så er vi er klar til montagen i efteråret” udtaler Tonny Overkær Hansen, Chief Project Manager for COWI.

Projekteringen er i fuld gang og HSHansen påbegynder montager i efteråret 2019.  Det nye diabetescenter er sat til at stå færdig i udgangen af 2020. 

HSHansen er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiums facader, curtain walling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på Dkk 800 mio. og 450 medarbejdere er HansenGroup i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør.

Læs mere på www.hshansen.dk

Pressekontakt: Salgs – og marketingschef Jesper Madsen tlf. 3070 1034 eller mail jema@hsh.dk

Billedtekst: Det nye Steno Diabetes Center Copenhagen

HSHansen a/s
Randersvej 2B, 2.
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73492114

Send til en kollega

0.093