23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GROHE anerkendes mere end nogensinde på Design i 2018 med hele 63 priser

Som en af de centrale værdier hos GROHE, præger Design i høj grad skabelsen af produkter. Netop Design, kombineret med innovation, æstetik og intuitiv brugervenlighed i højsædet, førte i 2018 til stor prisvindende anerkendelse.

Med de i alt 63 priser modtog særligt fem produkter hæder og anerkendelse: GROHE Sense, GROHE Blue Home, GROHE SmartControl, GROHE Essence Professional og GROHE Lineare.

GROHE Sense & Sense Guard vandsikkerhedssystem
Med 19 priser var GROHE Sense & Sense Guard vandsikkerhedssystemet den mest prisvindende innovation og denne markerer GROHEs vej ind på et nyt forretningsområde, nemlig digitaliseringen af vand. Produktets digitale samt innovative egenskaber gør det lettere for forbrugere at undgå vandskader, samt reducere omkostningerne forbundet med disse. GROHE Sense vandsikkerhedssystemet præsenteres her på billedet af GROHEs administrerende direktør, Michael Rauterkus og GROHEs design vicepræsident, Michael Seum.

GROHE SmartControl
Tanken om, at give forbrugere den ultimative frihed til ubesværet at opnå et dejligt brusebad, var blandt grundtankerne ved fremstillingen af GROHEs SmartControl. Udstyret med både tryk- og drejefunktioner samt flere forskellige strålemønstre og enkelt, at kunne skifte mellem hoved- og håndbruser betyder, at forbrugere med GROHE SmartControl i højere grad kan nyde et behageligt brusebad ud fra personlige præferencer.

GROHE Blue Home
GROHE Blue Home præsenterer markedet for et innovativt armatur med øje for fremtiden. Armaturet leverer afkølet filtreret vand direkte fra hanen, med blid, meget eller ingen brus, til stor fordel for forbrugere der ønsker at spare plads i køleskabet samt bidrage til en mere bæredygtig verden.

GROHE Essence Professional
Med fokus på elegant design og forbløffende brugervenlighed, er GROHE Essence Professional-serien et armatur der giver værdi i køkkenet gennem flere funktionaliteter, som bl.a. en fuldkommen bevægelig tud der også har to forskellige brusestråler.

GROHE Lineare
Armaturserien til badeværelser, GROHE Lineare, der kombinerer både smalle, firkantede og runde former, bærer præg af minimalisme i dets designudtryk. Serien giver ydermere forbrugeren skøn fleksibilitet til, at skabe et harmonisk sammenhængende badeværelse.

Hvis du er nysgerrig efter mere information om GROHEs mest prisvindende innovation, GROHE Sense & Sense Guard vandsikkerhedssystemet, så kig i den vedlagte brochure eller læs mere her

GROHEs øvrige innovationer findes på GROHEs hjemmeside

Grohe A/S
Ved Stigbordene 32, 2th
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52503310
P nummer: 1001987849

Send til en kollega

0.093