23948sdkhjf

Du vælger stor sikkerhed når du vælger en Belimo-løsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Det er altid afgørende, at det produkt, du får leveret, virker. Og det er næsten lige så vigtigt at du kan være sikker på at du får produktet leveret til tiden, så det er klar, når det skal monteres og processen kan køre videre.

Hvis produkt og levering ikke er pålidelig, går alting i stå, og du må vente på at et nyt produkt, der virker, er leveret. Og hvis du har en kunde der venter, risikerer du at blive klemt mellem leverandørens pålidelighed og din kundes tålmodighed.

Sikkerhed for at produkterne er testet
Det slipper du for når du bruger ventiler, aktuatorer, spjældmotorer og sensorer fra Belimo. Alle Belimos produkter bliver testet med schweizisk grundighed, inden de forlader fabrikken i Hinwil ca. en halv time øst for Zürich. Du kan med andre ord være sikker på at det virker, når du får det leveret. Og dernæst giver Belimo fem års garanti på alle produkter, så du kan også være sikker på, at de virker efter flere års drift.

Samtidig kan du være sikker på at få leveret – oftest fra dag til dag. Vi har et stort lager af produkter i Danmark, hvorfra vi sender produkterne til dig til aftalt tid. Hurtigt og enkelt. 

Sikkerhed i driften – også ved strømafbrydelser
Faktisk kan aktuatorer fra Belimo også være med til at sikre HVAC-systemer mod fejl. Du kan nemlig få Belimo aktuatorer og spjældmotorer med sikkerhedsindstilling, så de i tilfælde af f.eks. strømafbrydelser lukker eller åbner – alt efter hvordan du har indstillet dem. Enten med en rent mekanisk spring-return fjeder-sikring eller en elektromekanisk SuperCap kondensator-sikring. Så kan du styre hvad der sker, hvis der opstår et problem, og sikre at en fejl i strømmen ikke får alvorlige konsekvenser for HVAC-anlægget.

Sikkerhed er centralt hos Belimo
Sikkerhed er faktisk ét af Belimos fem nøglebegreber. Det er S’et i begrebet ”CESIM”, som ligger til grund for Belimos produkter, innovation og arbejde. De fire øvrige nøglebegreber er Komfort (Comfort), Energieffektivitet, Installation og Vedligehold (Maintenance).

Få hjælp til at vælge den rigtige ventilløsning på spørg-belimo.dk/ventiler


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.148