23948sdkhjf

Ny revolutionerende Smart og Modulopbygget grab – for første gang på BAUMA 2019.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ksm-Maskinservice ApS

Vi har ikke alene forbedret et par forskellige arbejdsfunktioner på selve grabben, men nu fås der også flere ekstra redskaber til både landbruget og industri. Mød Modularis fra d. 8 til 14 april i München på BAUMA 2019 Hal C stand 519.

Modularis ”SMART” og ”Modular” konceptet sætter igen nye standarder ved at tilbyde unikke fordele og ”genopfinde” den måde du bruger og anvender din maskine på. Vores løsning er baseret på biologisk inspireret produktudvikling, modulopbygning og smart design der vil forbedre og højne din maskines ydeevne.

Vi har ikke alene forbedret et par forskellige arbejdsfunktioner på selve grabben, men nu fås der også flere ekstra redskaber til både landbruget og industri.

Som et stort skridt videre præsenterer vi vores nye kontrol modul, der vil hjælpe maskinføreren til at kunne justere alle parametre for at kunne forbedre overblikket over grabbens ydeevne.

Hele konceptet øger effektiviteten, reducerer omkostninger, optimerer tidsforbruget, booster maskinkraften, øger fleksibiliteten, højner produktiviteten og sikrer meget højere sikkerhed under arbejdet.

Grib denne unikke mulighed for at få personlig rådgivning og introduktion ind i denne smarte og avancerede teknologi.

Mød Modularis fra d. 8 til 14 april i München på BAUMA 2019 Hal C stand 519.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ksm-Maskinservice ApS

Skovgyden 1
5540 Ullerslev
Danmark
Ksm-Maskinservice ApS

Send til en kollega

0.425