23948sdkhjf

WCT-NetHylder – Nem og sikker opbevaring af dit gods

| Medlemsnyhed | Indrykket af WestCoast® Tråd & Plader ApS

WestCoast Tråd & Plader har igen udvidet produktsortimentet – denne gang med produkter indenfor lagerinventar.

WCT-NetHylder er en nem og sikker måde at opbevare gods på, og løsningen er fleksibel, så hylderne kan passe til eksisterende pallereoler.

Fleksibilitet er vores motto:
For at gøre produktet endnu mere fleksibelt, laves hylderne efter bestilling. Dette gør det også muligt for os at producere hver enkelt hylde med forskellige bæreevne. Dermed slipper kunderne for at betale penge for en høj bæreevne i områder, hvor der kun skal ligge let gods.

Derudover er der mulighed for nemt og hurtigt at indsætte skillenet, så det er nemt at holde orden på lageret.

Sikkerhed:
WCT-NetHylder kommer med en kantafslutning kaldet ”Vandfald”, så hylderne er fikseret på reolen, og dermed ikke rutsjer ned når godset skal på plads eller tages ned.

I produktionsprocessen bliver hylderne tryktestet fra fabrikken, inden de sendes ud. Det er kundens sikkerhed for, at hylderne har den korrekte bæreevne. Dette led gør også, at vores WCT-NetHylder lever op til standarden EN1090-1.

Fordele:
Der er tale om et produkt med mange fordele. Ved at benyttet en nethylde, samler der sig ikke skidt og støv på samme måde, som ved almindelige hylder, og lyset falder nemmere igennem reolen. Hylderne er nemme at tage ud, hvilket er med til at give fleksibilitet i forhold til flytning af reolen.

Vil du have mere information om produktet, finder du det på vores hjemmeside her - eller ved at kontakte Mathias Thomsen, enten på mail mt@wct.dk eller telefon 26755502 . Vi er klar til at hjælpe.

Medlemsnyhed

Indrykket af
WestCoast® Tråd & Plader ApS

Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Danmark
WestCoast® Tråd & Plader ApS

Send til en kollega

0.1