23948sdkhjf

Standesign A/S byder Karen Risak velkommen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Standesign A/S

Karen er tiltrådt i en nyoprettet stilling som projektkoordinator

 

Karen Risak er pr. 1. april 2019 startet som projektkoordinator hos Standesign. Jobbet bliver et tæt parløb med projektlederne, som står for projektstyring af messestande i hele verden.

Karen kommer ind i messebranchen med en meget bred erfaring indenfor salg, markedsføring og kommunikation og har stor erfaring med koordineringsopgaver fra flere forskellige brancher og funktioner.

Senest har Karen arbejdet som KAM i Jysk Fynske Medier, hvor hun har haft ansvar for samarbejdet med nogle af landets største mediebureauer og deres kunder, på tværs af koncernens medier og platforme. Karen er derfor vant til, at arbejde med mange deadlines og at skabe værdi for kunder fra alle brancher.

Vi er inde i en rivende udvikling og glæder os over, at have fundet den rette person til, at koordinere de mange opgaver i afdelingen for fællesstande” siger Standesigns Direktør, André Minier

 

Standesign A/S er et danskejet firma, der tilbyder alt i forbindelse med design, projektstyring og opbygning af messestande i hele verden. Standesign arbejder for at sikre kunderne en optimal og professionel messeeksponering uanset, hvor i verden de udstiller. Med 23 medarbejdere samt et stort antal freelancere tilknyttet, kender Standesign A/S forholdene i de enkelte landes messecentre. Desuden har virksomheden gennem 50 år opbygget et stort netværk af lokale partnere i Europa samt på de fjerne kontinenter. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Standesign A/S

Alsvej 2F
5800 Nyborg
Danmark
Standesign A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

1.076