23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kommunikationsrådgiver hos Grønbech

Emilie Greve Falbe-Hansen er tiltrådt som kommunikationsrådgiver hos PR- og kommunikationsbureauet Grønbech.

Emilie Greve Falbe-Hansen er tiltrådt som kommunikationsrådgiver hos PR- og kommunikationsbureauet Grønbech. Bureauet gør specialisterne, ejerlederne og SMV’erne synlige og succesfulde ved at fortælle deres gode historier.   

Hun får ansvar for at fortælle gode historier for en række af Grønbechs kunder inden for industri, iværksætteri, byggeri og erhverv.  Emilie Greve Falbe-Hansen har tidligere arbejdet med indhold til sociale medier og digitale kanaler, annoncering på Facebook, PR samt udarbejdelse af marketingstrategier.

”Hos Grønbech kommer jeg til at skabe synlighed for mine kunder ved at fortælle deres gode historier og levere godt indhold til hjemmesider, sociale medier, nyhedsbreve og PR som et led i markedsføringen af kunderne. Jeg kommer også til at varetage Grønbechs interne online markedsføring,” siger Emilie Greve Falbe-Hansen og fortsætter:

”Grønbech er et spændende bureau, fordi vi har så mange forskellige kunder og brancher, som alle har forskellige kommunikationsbehov. Som kommunikationsrådgiver kommer jeg derfor til at arbejde med alle former for kommunikationsopgaver. Jeg får lov til at være med helt fra starten, da vores kunder primært er små og mellemstore nichevirksomheder, som har brug for at få fortalt deres gode historier. Alle dage hos Grønbech er forskellige, og vi er ofte ude af huset hos kunderne.”

Senest kommer Emilie Greve Falbe-Hansen fra en stilling hos Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, hvor hun har været med til at omlægge markedsføringen til en målrettet digital strategi, og hun har erfaring med PR fra et tidligere kommunikationsbureau.

Emilie Greve Falbe-Hansen er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet med specialisering i digitale medier og strategisk kommunikation.

Hun er 27 år og bor i København Nordvest. I fritiden holder hun af at synge i kor og interesserer sig meget for musik, og hun elsker at få nye kulturelle og sociale oplevelser med sine venner.

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.078