23948sdkhjf

Sådan foregår en konvertering fra olie til LPG

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kosan Gas a/s

Hurtigt og gnidningsløst skift til LPG, så du undgår stop og afbrydelser i produktionen.

Kosan Gas har rådgivet om LPG og forsynet virksomheder i hele Norden i mange år. Vi ved, at det er meget afgørende, at der ikke sker afbrydelse i den daglige drift og produktion, og derfor gør vi det let for dig, når du har truffet beslutningen om at skifte fra olie til LPG. 

I fællesskab sørger vi for at gennemføre konverteringen så hurtigt og gnidningsløst som muligt, Du får faste kontaktpersoner under hele forløbet, som har det fulde overblik over din installation.

I videoen til højre (3 min.) kan du se, hvordan processen foregår - eller få et hurtigt "skridt for skridt" overblik her:

  1. Når du kontakter Kosan Gas, tager vi en indledende snak for at afstemme forventningerne, med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

  2. Vi regner på konverteringen og indhenter blandt andet tilbud fra vores faste samarbejdspartnere. I den forbindelse er det nødvendigt at inspicere de fysiske omgivelser, hvor tanken kan placeres.

  3. Du modtager et samlet tilbud fra Kosan Gas, med en detaljeret gennemgang af beregningerne og tilbud.

  4. Kontakten underskrives. Herefter går arbejdet straks i gang. 

  5. Kosan Gas sørger for kontakt til myndigheder og kontrollerer, at alle godkendelser og tilladelser er på plads. Din LPG-løsning kan allerede være køreklar ca. 8 uger efter at kontrakten bliver indgået.

  6. Vores teknikere implementerer sammen med faste samarbejdspartnere den nye gasforsyning. Om nødvendigt har mulighed for at sikre en stabil forsyning, mens arbejdet foregår.

  7. Når skiftet er gennemført, beholder I jeres faste kontaktperson. Han kender installationen til bunds og står til rådighed, hvis I har spørgsmål.

Kontakt Kosan Gas og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kosan Gas a/s

Hasselager Centervej 19-21
8260 Viby J
Danmark
Kosan Gas a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.2