23948sdkhjf

Anne Bay, Dansk Center for Lys taler om fremtiden for LED-belysning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ejendomsmessen

Den 10.-11. april samler den nye Lys & El Messe for første gang aktører inden for hele den danske lys- og designindustri i Bella Centret for at dele viden, nye produkter og netværke. LED belysning er et af de primære fokusområder på messen.  

LED-belysning har de seneste år vundet indpas i byggeriet. LED-belysning har umiddelbart en række fordele, fordi det sparer energi, holder længe og egner sig godt til intelligente løsninger.

Imidlertid står vi stadig midt i et teknologiskifte inden for hele belysningsområdet. Der er mange faldgruber og nye udbydere, og der er ofte mere fokus på energibesparelser end på, om lyset bliver ordentligt. LED-lys og moderne lysstyring er i dag meget mere kompliceret end tidligere. Brugerne skal leve med resultatet i måske 25 eller 30 år, så det er vigtigt at vælge rigtigt.

Netop mulighederne, men også udfordringerne ved LED-belysning er i centrum, når direktør for Dansk Center for Lys, Anne Bay holder oplæg på Lys & El Messen i Bella Centret torsdag den 11. april. Her vil hun dele sine erfaringer med, hvordan man kan finde den optimale belysningsløsning, hvordan og hvornår man skal tænke belysning ind i byggeplanlægningen, og hvor hele belysningsområdet er på vej hen.

Der er også andre inspirerende oplægsholdere på den nye Lys & El Messe. Ud over Anne Bay holder blandt andre tidligere PET-chef og direktør i CERTA Intelligence & Security A/S, Jakob Scharf oplæg om den danske sikkerhedstrussel og dens betydning for ejendomsbranchen. Og direktør for Danske Arkitektvirksomheder, Lene Espersen holder oplæg om bæredygtigt byggeri - og hvilke potentialer og erfaringer der ligger i at tænke bæredygtighed ind i byggeriet. Se det fulde seminarprogram.

Undgå køen i døren og registrer dig her!  Deltagelse er gratis!

Om Lys & El 2019:

Lys & El Messen indtager for første gang Bella Centret den 10.-11. april. Her samles aktører fra hele den danske danske lys- og designindustri for at dele nyeste viden og nyeste løsninger - og for netværke med hinanden. Desuden giver messen mulighed for at blive inspireret af nogle af branchens førende eksperter.

Lys- & El Messen afholdes parallelt med Ejendomsmessen, som for tredje år samler tusindvis af aktører fra hele Danmark inden for hele ejendomsområdet - både inden for drift, administration, vedligehold, renovation, energi, miljø, sikkerhed og digitalisering.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ejendomsmessen

c/o Easyfairs AB
2300 København
Danmark
Ejendomsmessen

Send til en kollega

0.128